Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 1225 m² bez realitkyHoření Lomnice, Lomnice nad Popelkou - Lomnice nad Popelkou, Liberecký kraj

Hoření Lomnice, Lomnice nad Popelkou - Lomnice nad Popelkou, Liberecký kraj
Cena480 Kč

Tato nemovitost již od 2 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Láká Vás Český ráj a zároveň chcete bydlet v Podkrkonoší? Upřednostňujete koupi bez realitky? Máte jedinečnou příležitost! Prodám krásný pozemek v Lomnici nad Popelkou, místní část Hoření Lomnice. Celková výměra je 2.450 m², k.č. 1836/3. Pozemek je možné rozdělit na dvě poloviny.

Pozemek disponuje vodovodní přípojkou a přívodem elektříny. Kanalizační řád vede bezprostředně podél hranic pozemku a je možné se napojit. Ušetříte si tedy čas a finance jejich pořizováním. Žádost o vyjmutí plochy pro stavbu možného RD podána.

Parcela je na vyvýšeném, slunném místě, na téměř rovném povrchu (velice mírný sklon) s překrásným výhledem na Sněžku! Jedna strana pozemku sousedí s lesem (je zde i vstupní branka), protilehlá strana s hlavní asfaltovou komunikací, kde je i hlavní vchod a vjezd pro osobní i nákladní automobil. Třetí strana pozemku sousedí s rodinným domem a čtvrtá je volná s výhledem na Krkonoše a již zmíněnou horu Sněžku. Veškerá občanská vybavenost v Lomnici nad Popelkou: tj. základní a střední škola, školky, divadlo, kino, muzeum, poliklinika, krytý zimní stadion, letní stadion, lyžařský areál, sportovní letiště. Městské koupaliště je vzdáleno pouze 500 m od parcely! Na pozemku je i několik ovocných stromů.

Přijďte si prohlédnout bez realitky tento krásný stavební pozemek se zvlášní atmosférou. Postavte si dům ve zdravé a malebné oblasti Podrkonoší, která je rovněž i Český ráj! Cenová dohoda možná.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu381404
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla
Plocha 1 225
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.