Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 57 m² bez realitkyHoroušanská, Praha - Hloubětín

Určeno ke spolubydlení
Horoušanská, Praha - HloubětínVybaveno
Měsíční nájemné6 900 Kč

+ Poplatky za služby1 900 Kč
+ Vratná kauce12 000 Kč


Nabízím spolubydlení bytu pro 1 osobu v samostatném (neprůchozím) pokoji, v cihlovém zrekonstruovaném bytě 2+1 (57m2) přímo u stanice metra Hloubětín. Neprůchozí místnosti, byt ve zvýšeném přízemí, klidná lokalita, výhled do zeleně. Pronajímaný pokoj je vybavený (postel, skříň, psací stůl, komoda aj.), plocha 14m2 + prostorná sdílená kuchyň s jídelním prostorem + linka, sporák, lednice, pračka. Pokoje jsou odděleny předsíní s dveřmi, což zvyšuje soukromí v obou pokojích. Koupelna je s vanou, WC zvlášť, v předsíni je vestavěná skříň. Centrální vytápění i teplá voda, komora, sklep. Pohodové bydlení, skvělá dostupnost, vše potřebné (obchody, pošta, banka...) cca 200 m, cestou k metru. 15 min do centra.

Hledám klidného a spolehlivého nájemce (ženu nebo muže), nekuřáka, bez zvířat.

Měsíční cena spolubydlení je 8800 Kč měsíčně a zahrnuje rychlý internet, teplo, vodu a energie při obvyklé spotřebě s ohledem na roční vyúčtování. Kauce nutná.

Ve druhém (větším) pokoji bydlí student ČVUT a občas i jeho přítelkyně.

Volné od září (od 10.9.) dlouhodobě.

I’m offering a shared housing (1 room) for 1 person in brick-built 2+1 apartment after reconstruction. Its surface area is 57 sq metres and it’s right next to Hloubětín Metro station. The aparment is in a quiet location with windows facing greenery, in raised ground floor containing non-walkthrough rooms. The offered room 14 sq metres is furnished (bed, wardrobe, writing desk, cabinet etc), next to spacious shared kitchen with a dining area contaning a kitchen unit, a stove, a fridge and a washing machine. Individual rooms are separated by a hallway with a door which increases privacy in both rooms. A bathroom is with bathtub, a toilet is separated, in the hallway there is a built-in cabinet. Also in the apartment: a central heating with hot water, a storeroom, a cellar. Very relaxed housing, excellent accessibility, all the crucial institutions (shops, a post office, a bank) are within cca 200 metres on the way to metro via which it takes you about 15 mins to get to the city centre.

In the second (bigger) room there lives a Czech Technical University student with his girlfriend.

I’m looking for calm and trustworthy tenants, non-smokers and without pets.

The monthly payments is 8800 (only 1 person) and includes fast Internet, warmth, water and other energies within regular usage. The deposit is necessary.

Available from September (10.9.) for long-term living.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu382322
Dispozice2+1
Dostupné od10. 9. 2018
VlastnictvíDružstevní
Plocha57
VybavenoVybaveno
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.