Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 270 m² bez realitkyNa Obci, Předměřice nad Labem - Předměřice nad Labem, Královéhradecký kraj

Na Obci, Předměřice nad Labem - Předměřice nad Labem, Královéhradecký krajČástečně vybaveno
Cena5 450 000 Kč

Tato nemovitost již od 23 512 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Aktuální informace: prohlídka domu 2.10.2016 (v jiném termínu dále dle dohody).

Nabízím k prodeji cihlový řadový dům o užitné ploše 270 m2 se dvěma samostatnými bytovými jednotkami, zimní zahradou a vzrostlou upravenou zahradou v blízkosti Hradce Králové v obci Předměřice nad Labem. Dům je charakteristický velkorysým prostorovým řešením:

- přízemní bytová jednotka 2+kk 82 m2, se samostatným vstupem, oddělenou koupelnou a WC s přístupem do zahrady;

- mezonetový byt 188 m2 (2 patra + podkroví viz detaily dále) s přístupem do zahrady po schodišti.

Dům kolaudovaný v roce 2004 leží na pozemku o výměře 370 m2, má obyvatelné prostorné podkroví, 2 zasklené lodžie a zimní zahradu.

Dispozice 1NP (tj. samostatný byt 2+kk): zádveří (4,50 m2), komora (4 m2), předsíň (6,20 m2), chodba (11 m2) s východem na zahradu s orientací na západní stranu, vodárna (2m2), WC (1,70 m2), koupelna (4,75 m2), kuchyně (23,50 m2) a prostorný pokoj (24,00 m2) s okny do zahrady. V tomto podlaží se nachází technické zázemí – plynový kotel k vytápění a ohřevu teplé vody. Podlahy jsou kryty dlažbou a plovoucími podlahami. Okna jsou dřevěná se žaluziemi. V pokoji se dále nabízí možnost vytápění krbovými kamny. Kuchyň je jako nová, zhotovená na míru, kompletně zařízená a je součástí převodu. Je vybavena kuchyňskou linkou se spotřebiči včetně zcela nové myčky nádobí. V zádveří je zabudována prostorná vestavná skříň.

Do prvního patra vystoupáme po schodišti (4,20 m2).

2NP - 4NP tvoří mezonetový byt.

Dispozice 2NP: chodba (6,7m2), WC (1,70 m2), koupelna (5,10 m2) s přípravou na sprchový kout, pokoj (18,00 m2) s orientací na západní stranu s výhledem do zahrady a vstupem do zimní zahrady (9,20 m2) s krbovými kamny, kuchyně (25,00 m2), komora (1,4 m2), pokoj s orientací na východní stranu (24 m2).

Ze zimní zahrady vede venkovní schodiště do zahrady. Podlahy jsou kryty dlažbou (chodba, sociální místnosti, zimní zahrada) a plovoucí podlahou. Okna jsou dřevěná se žaluziemi (zimní zahrada plastová okna). V chodbě zabudována prostorná vestavná skříň.

Do třetího patra stoupáme po schodišti (3,40 m2)

Dispozice 3NP: chodba (5m2), prostorná koupelna s vanou a WC (8,3 m2), pokoj s orientací na západ s výhledem do zahrady (10,9 m2), lodžie s výhledem do zahrady (3,90 m2), pokoj (20,90 m2), lodžie (6,20 m2), kuchyně (15,50 m2), schodiště (3,40 m2). Okna jsou dřevěná se žaluziemi, lodžie osazeny plastovými okny. Podlahy jsou kryty dlažbou a plovoucími podlahami. Kuchyně je opatřena kuchyňskou linkou se sklokeramickou varnou deskou a digestoří a je součástí převodu. Po dřevěném točitém schodišti vystoupáme do podkroví.

Dispozice 4NP: podkroví se střešními okny, podlaha kryta kobercem. Je zde zavedena el. energie vč. zásuvek.

Zahrada: udržovaná zahrada se vzrostlými stromy a keři, jezírkem, skalkou. Na pozemku se nachází vlastní studna.

Možnost parkování na ulici a na zpevněném nájezdu před domem.

Dům je situován v klidné lokalitě, v pěší dostupnosti najdeme kompletní občanskou vybavenost, MŠ, ZŠ, nákupní možnosti, pošta, lékárna, sportovní hala s bowlingem, zastávka autobusu MHD nedaleko domu – 5 min. chůze (bus jede 15 min. do centra HK). K dispozici je dům volný hned, je vyklizen a připraven k nastěhování. Bezvadní sousedi jsou jako bonus.

Fotogalerie k dispozici online http://lesl.rajce.idnes.cz/RD/#

Technické detaily:

Vytápění: Poloha budovy je chráněná, provoz vytápění nepřerušovaný s nočním útlumem. Pro vytápění využit s důrazem na hospodárnost provozu nástěnný kondenzační kotel o výkonu 24 kW na zemní plyn, který je konstruován pro nízkoteplotní provoz s maximálním využitím tepelného zisku nejen z výhřevnosti plynu, ale také ze spalného tepla topných médií s plným využitím kondenzace vodních par v kapalném stavu vzniklých při spalování. Regulace topného výkonu se uskutečňuje v regulačním rozsahu mezi 30 % a 100 % výkonu kotle. Díky zisku přídavného podílu kondenzačního tepla lze získat účinnost kotle nad 100 % ve vztahu k vložené energii. Pro regulaci vytápění je využita automatika, která zajišťuje řízenou regulaci otopného okruhu v závislosti na vnitřní teplotě s programovatelnými přepínacími digitálními hodinami pro denní a týdenní program. Kotel je osazen v přízemí v prostoru chodby.

Systém vytápění je nízkoteplotní dvoutrubkový s nuceným oběhem topné vody. Způsob vytápění je řešen pomocí otopných těles.

Vytápění objektu je rozděleno na tři topné okruhy, každé podlaží samostatně. Stoupací potrubí pro vytápění 3.NP prochází ještě do podkroví, kde je zaslepeno a připraveno pro ev. napojení otopných těles.

V koupelnách ve všech patrech je provedeno podlahové topení.

Ohřev TUV: Pro přípravu teplé užitkové vody je pod kotlem osazen nepřímotopový zásobníkový ohřívač o objemu 120 l. Topná voda pro ohřev TUV je vedena z kotle, při odběru teplé vody se zásobník automaticky dohřívá.

Hromosvod: Řadový domek je opatřen sedlovou střechou s taškovou krytinou, na které je zřízen hromosvod.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu382616
DispoziceOstatní
Podlaží4
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha270
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.