Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem domu 4+kk • 180 m² bez realitkyNad Vltavou, Roztoky - Roztoky u Prahy, Středočeský kraj

Rezervováno
Nad Vltavou, Roztoky - Roztoky u Prahy, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné35 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Vratná kauce35 000 Kč


Nabízíme k dlouhodobému pronájmu RD na pozemku o velikosti 600 m2 v klidné residenční části Roztok – Solníky. Dům byl zkolaudován v roce 2010. Dispozice: 4+kk, garáž. Přízemí: světlý a prostorný obývací pokoj s kuchyní se vstupem na terasy, koupelna s WC a sprchovým koutem, předsíň, technická místnost, garáž pro jedno auto. 1 patro: 3 prostorné pokoje (jeden pokoj vč. balkonu), samostatné WC, koupelna s vanou, šatna. Obytné místnosti jsou situovány výhradně na jih do zahrady. Dům je zařízen kuchyňskou linkou. V současné době probíhá stěhování stávajících nájemců. Dům bude čistý, vymalovaný a volný od 09/2015. Jedná se o velice klidné místo s dobrou dostupností Prahy (MHD – vlak, Bus). V místě veškerá občanská vybavenost. Nedaleko je Riverside School, mezinárodní jazyková škola rodinného typu pro děti od 3 do 18 let.

Lovely Family House in Roztoky

3 Bedroom house with a manicured garden in a quiet location in Roztoky. The house is provided unfurnished. It features fully equipped kitchen, open spacious living room, 3 bedrooms, with a bathroom with bath upstairs and a bathroom with shower downstairs. There is a small room for laundry and a garage for one car. The living area of the house is 170m2. Telephone line and internet connections already present. Superb location – close to amenities in Roztoky and excellent connections to International schools and airport. Riverside School is just a 5-minute drive away.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu383773
Dispozice4+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha180
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.