Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu • 380 m² bez realitkyPod novým lesem, Praha - Střešovice

Pod novým lesem, Praha - Střešovice
Cena10 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 44 530 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji dvougenerační rodinný dům o celkové rozloze 380m2 na pražské čtvrti Veleslavín.

Dům je trojpodlažní a zaujímá užitnou plochu 213m2. V suterénu domu se nachází tři technické místnosti: kancelář s toaletou, dílna a kotelna. V 1. NP je bytová jednotka o dispozici 3+1 a rozloze 90m2 a ve 2. NP bytová jednotka 3+kk o rozloze 90m2 vč. terasy s příjemným výhledem do zeleně Šáreckého údolí a Červený vrch.

Dům je připojen na vodovod, kanalizaci a plynovod. Vytápění je zajištěno pomocí plynového kotle, který zajišťuje i ohřev vody pro první bytovou jednotku. V patře je ohřev vody řešen karmou.

Dům se nachází ve velmi klidné a žádané pražské čtvrti, ulice není frekventovaná a v docházkové vzdálenosti (cca 7 minut) je zastávka metra a autobusové nádraží Veleslavín.

I am offering a two-generation family house with total area of 380 square meters in Prague 6, Veleslavín.

The house has three floors and it's usable area is 213 square meters. In the basement there are three technical rooms: an office with toilets, workroom and boiler room. On the first floor there is a housing unit 3 + 1 with an area of 90 square meters and the 2nd floor housing unit 3 + 1 an area of 90 square meters, incl. terrace with a pleasant view of the green Sarka Valley.

The house is connected to water, sewer and gas lines. Heating is provided by gas boiler which also provides hot water for the first housing unit.

The house is located in a very quiet and attractive part of Prague, metro station and bus station Nadrazi Veleslavin is about 7 minutes walking distance.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu383827
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha380
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.