Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 75 m² bez realitkyU Hostavického potoka, Praha - Hostavice

Rezervováno
U Hostavického potoka, Praha - HostaviceVybaveno
Cena5 270 000 Kč

Tato nemovitost již od 22 350 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Novostavba 3+KK / 2×T / 2×GS / K / S, celkem 155 m2, OV, Praha 14 Hostavice, Jahodnice, v zeleni.

Unikátní výhodná poloha uprostřed vesnické zástavby a zeleně a přesto jen 12 min MHD od centra - více viz také http://www.prahaneznama.cz/praha-9/hostavice/hostavicka-priroda/.

V Praze 14 Hostavicích nabízíme k prodeji plně zařízený a nadstandardně vybavený slunný útulný byt 3+kk s terasou v 5. NP z 5 (nejvyšší patro), užitná plocha 75 m2 + 2 terasy ∑ 30 m2 + 2 garážová stání ve společné suterénní garáži ∑ 50 m2 + sklepní kóje 2 m2. Dům skelet + cihla, novostavba - nastěhování 4/2009, JZ orientace, výtah, vjezd do garáže na DO, dům i byt zabezpečeny. Nízké měsíční náklady, bytový dům v kvalitní péči výboru SVJ.

V okolí mnoho možností venkovního vyžití pro dospělé a děti včetně hřišť, 4 km dlouhé in-line dráhy v zeleni (lze na bruslích přímo z bytu) a snadného výjezdu na kole mimo silniční provoz, řada zahradních restaurací, obchod přímo před domem, velká nákupní centra do 5-10 min. autem (Europark Štěrboholy a CČM). V okolí rybníky, louky, Xaverovský háj či Klánovický les; bydlení jako na vesnici. I přes klidnou polohu je v blízkosti rychlé napojení na dálniční síť (Štěrboholská spojka) nebo MHD lze do centra jen 12 min vlakem na Masarykovo nádraží; zastávka bus před domem. Další běžná občanská vybavenost jako lékaři, školy apod. v blízkém okolí dostatečná.

Byt je nadstandardně vybaven a plně zařízen kvalitním nábytkem, převážně na míru, prostorná kuchyně včetně vestavných spotřebičů (indukční deska, 2× multifunkční trouba, myčka, lednice s mrazákem, odsavač par). Podlahy dlažba a lamino, dveře Sapeli s obložkovými zárubněmi a rozetovým kováním. Dispozice: obývací pokoj s jídelnou pro 5-6 osob a kuchyní 26,5 m2, 2 ložnice 14,6 a 12 m2 (v obou široké postele pro dva s velkým úložným prostorem, pracovní stoly a skříně), koupelna s vanou a skleněnou sprchovou zástěnou 5,5 m2, samostatné WC s umývadlem a bidetovou sprchou 1,3 m2, komora s policemi 2,5 m2 a předsíň se skříní a botníkem 12,7 m2. Terasa rozdělena na obytnou (19 m2) a hospodářskou (11 m2) část, přístup na terasy ze všech pokojů (francouzská okna), nad obývací terasou elektrická automatická markýza, soukromí zajištěno zasklením terasy (foto předchozí stav s tujemi, aktuálně nahrazenými neprůhledným zasklením), možnost grilování na uhlí. Ve vchodu na patře pouze jeden soused (mladá rodina). Dům a společná garáž zabezpečeny elektronickým přístupovým a kamerovým systémem, byt bezpečnostními dveřmi Next. Dům v pečlivé správě výborem SVJ s radikálně zlevněným provozem, zálohy jen 4090,- Kč/měsíc, včetně obou GS. Centrální vytápění a ohřev vody, kotelna v suterénu domu. K dispozici STA (DVB-T), TEL a rychlý kabelový internet, kabelové rozvody do všech 3 pokojů v bytě (vždy 1× STA a 2× internet).

Důvod prodeje: stěhování mimo Prahu z pracovních důvodů.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu383961
Dispozice3+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha75
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.