Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 44 m² bez realitkyHausmannova, Praha - Modřany

Rezervováno
Hausmannova, Praha - ModřanyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Byt 2+kk v Modřanech, nově zrekonstruovaný byt ve zrekonstruovaném domě. Zděné jádro, nové plovoucí podlahy, samostatná toaleta, koupelna se sprchovým koutem, nová pračka, vestavěné skříně v předsíni, které nabízí dostatek úložného prostoru. Byt je částečně zařízený, je zde nová kuchyňská linka, sporák se sklokeramickou varnou deskou a elektrickou troubou, lednice s mrazákem. K bytu patří také sklep.

K dispozici je v místě také internet UPC (není v ceně nájmu).

Autobusová zastávka Družná 1 minutu chůze od domu, výborné spojení na metro C Kačerov i metro B Smíchovské nádraží i na tramvajové linky do centra. Výhled do zeleně (lesopark V Píšovicích), nedaleko Modřanská rokle, les Kamýk, povltavská cyklo a bruslařská stezka. Veškerá občanská vybavenost v místě - obchody, restaurace, pošta, poliklinika.

Vhodné pro jednotlivce i pár (cena záloh na služby platí pro 2 osoby). Při sepsání smlouvy složení kauce ve výši 16.000 Kč v hotovosti. Jsem přímý majitel, bez poplatku realitní kanceláře. Volné od 1.9.2017.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu384482
Dispozice2+kk
Podlaží6
Typ budovyPanel
Plocha44
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.