Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 67 m² bez realitkyNerudova, Děčín - Děčín, Ústecký kraj

Nerudova, Děčín - Děčín, Ústecký kraj
Cena1 595 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 157 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,39 %.


Jedná se o kompletně architektem zrekonstruovaný byt v druhém podlaží, přestavěný majitelem, čistý a elegantní s důrazem na detail, prostorný, světlý, v tiché a klidné lokalitě nedaleko centra, s vestavěným patrem, s novou masivní dubovou podlahou, velká nová okna, dřevěné parapety, nové topení,plynový kotel, voda, plyn a elektrika, úložný prostor na chodbě nad sníženým stropem. K bytu patří sklep, společné půdní prostory, společný dvůr plný zeleně. Cihlový dům má 6 bytových jednotek a vstup do malého parku. Je to hezký byt.

Dohoda o ceně je možná v případě vážného zájmu, rychlého a seriózního jednání.

This is by architect completely renovated apartment in the second floor of a brick house, the owner remodeled, clean and elegant with attention to detail, spacious, bright, in a quiet and peaceful location near the center, with built-in floor, with new solid oak floors, large windows, wooden window sills , new heating, gas boiler, water, gas and electricity, storage space in the hallway of the lowered ceiling. The apartment includes cellar, attic common, shared garden full of greenery. The brick house has 6 units and main entry to the small park. It's a nice apartment. Agreement on price possible in the case of serious interest, rapid and serious action.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu38595
Dispozice2+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha67
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.