Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 60 m² bez realitkyJeseniova, Praha - Žižkov

Jeseniova, Praha - ŽižkovMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž
Měsíční nájemné14 900 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


LUXUSNÍ SLUNNÝ BYT S VELKOU TERASOU S VÝHLEDEM DO PARKU V 5. PATŘE NOVOSTAVBY 10 MIN. OD VÁCLAVSKÉHO NÁMĚSTÍ , S GARÁŽÍ. Byt má i v horkém létě velmi příjemné klima vzhledem ke kvalitním termoizolačním venkovním žaluziím (v ceně 40 tis. Kč). Je velmi světlý a tichý – oba pokoje mají plně prosklené venkovní stěny a oba mají vstup na prostornou terasu (10 m2, na fotografiích je zachycena jen část terasy) s krásným výhledem do parku Parukářka. Byt je velmi tichý – oba pokoje jsou orientovány do parku a sousedé jsou tiší a slušní. Bude pronajat částečně zařízený, tj. s kuchyňskou linkou se spotřebiči, velkou vestavnou skříní v předsíni (šířka 220 cm x výška 265 cm), pračkou, vnějšími termoizolačními žaluziemi, závěsy objednanými interiérovou architektkou na míru a v případě zájmu i s rámem dvoupostele (viz foto). Luxusní moderní vybavení – značkové dřevěné dubové podlahy Karelia, prostorná koupelna s vanou, kuchyňská linka se značkovými spotřebiči (myčka nádobí, velká vestavná mikrovlná trouba s 3D systémem kombinovaná s parní troubou, el. trouba kombinovaná s horkovzdušnou troubou a grilem a s funkcí udržování teploty, automatického vypnutí, samočištění atd., sklokeramická varná deska, kombinovaná lednička a mražák, digestoř). Rozhraní Vinohrad a Žižkova: cesta na Václavské náměstí trvá 5 minut (tramvaj jezdí ve špičce každé 3 minuty). Z bytu je 2 min. chůze na tram Lipanská (5, 9, 15, 26, 95, 98, 207, 908, 909), 5 min. chůze na metro A Flora, 1 min. na bus (137, 175, 207, 908, 909, 913). V nejbližším okolí množství kulturního, společenského a sportovního vyžití: 3 min chůze krytý bazén (25m, 5 drah), wellness, saunové centrum (5 saun), badminton, fitness Olšanka, cyklostezka Vítkov (5 min.), sportovní a tenisové centrum u parku Parukářka (5 min), venkovní bazény Pražačka, minigolf a bruslení pod Žižkovskou věží (5 min), nákupní centrum se samoobsluhou Billa (2 min.), Atrium Flora s multikinem IMAX (5 min). K bytu náleží velké zabezpečené kryté garážové stání (14m2) v přízemí domu - nájemné za něj činí 1900 Kč/měsíčně a je podmínkou nájmu bytu. Souhrnné paušální (tj. nezúčtovatelné) poplatky včetně topení, elektřiny a vody 4000 Kč/měsíčně u nájmu jednou osobou (každá další osoba 500 Kč/měsíčně navíc). Neplatíte provizi - přímý majitel. Byt je trvale určen k dlouhodobému pronájmu - nájem nejméně na rok, zájem o dlouholetý nájem vítán. Nastěhování možné kdykoli.

You do not pay a real estate commission - the flat is rented by a direct owner. Long-term rental of a luxury new sunny flat with large terrace overlooking park in the city center on the 5th floor with a garage. The flat has very pleasant climate even in hot summer due to the high quality thermoisolating exterior blinds (in the value of CZK 40 thousand). It is bright and quiet - both rooms have fully glazed outside walls and both have access to a spacious terrace (10 m2, only a part of the terrace is captured in the photos) with beautiful views of Parukářka Park. The flat will be rented partly furnished (with a kitchen unit with appliances, a large built-in wardrobe in the hall (width 220 cm x height 265 cm), washing machine, outer thermoisolating blinds, curtains ordered to measure by an interior architect and in case of interest with the double bed frame (see photos). Luxury modern equipment - Karelia branded oak flooring, spacious bathroom with bathtub, luxury kitchen with branded appliances (dishwasher, large built-in microwave oven with 3D system combined with steam oven, electric oven combined with hot-air oven and grill, temperature, automatic switch-off, self-cleaning, glass ceramic hob, combined refrigerator and freezer, extractor hood). The apartment is very quiet - both rooms are oriented to the park and the neighbors are quiet and polite. Vinohrady and Zizkov border, metro A Flora (5 min walk from the house), bus (1 min.) 137, 175, 207, 908, 909, 913, Tram (2 min.) 5, 9, 15, 26, 95, 98, 207, 908, 909. The ride to Wenceslas Square takes 5 minutes. In the vicinity of cultural, social and sports activities: cafes, restaurants, theatres; indoor swimming pool (25 metres), wellness, sauna center, badminton, fitness (Olšanka 3 min. from the house), cycling path Vítkov (5 min.), sports and tennis center by the park Parukářka (5 min), outdoor swimming pool Pražačka, minigolf and ice skating under Žižkov tower (5 min.). Shopping Mall with Billa supermarket (2 min.), Shopping Centre Flora with MultiCinema IMAX (5 min).Large secured covered parking space (14 m2) on the ground floor of the building is for 1900 CZK monthly rent (must be rented together with the apartment). Total fixed (non-returnable) charges for the apartment including heating, electricity and water 4000 CZK/monthly for one tenant (in case of a couple additional 500 CZK monthly). You do not pay a real estate commission - the flat is rented by a direct owner. Only long- term rental arrangement: rental for at least a year, rental for more years welcome. Available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu386142
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 1. 1970
Podlaží5
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
Plocha60
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB
VytápěníÚstřední
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Pronájem bez kauce
Terasa
Parkování
Garáž
Balkón
Lodžie
Výtah
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDRokycanova
🚶 194 m (2 min)
PoštaPraha 32
🚶 177 m (2 min)
ObchodŠtrúdl
🚶 178 m (2 min)
BankaFio, Praha Táboritská
🚶 552 m (7 min)
RestauraceAnmy's Sushi Bar
🚶 223 m (3 min)
LékárnaLékárna U Koně
🚶 226 m (3 min)
ŠkolaG a Hudební škola, ZUŠ
🚶 122 m (1 min)
Mateřská škola
🚶 87 m (1 min)
SportovištěTělocvičná jednota Sokol Žižkov I.
🚶 332 m (4 min)
Hřištědětské jesle Praha 3
🚶 218 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.