Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 90 m² bez realitkyLiboc, Praha - Liboc

Liboc, Praha - LibocVybaveno
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Majitel pronajme novy, slunecny, zarizeny byt ve velice popularni casti Prahy 6 - Liboc. Vstupni chodba, dlouha chodba vedouci do velkeho obyvaciho pokoje s plne vybavenym prostornym kuchynskym a jidelnim koutem. Dalsi dva velke nepruchozi pokoje, koupelna s rohovou vanou, sprchou, prackou a samostatny WC. Pohodlne bydleni s krasnym vyhledem na Sarku, 17m2 terasa. Uzavrene garazove stani bezpecne na cip, vytah z garaze primo do bytu, kamerovy system. V blizkosti domu se nachazi supermarket, posta, anglicka skola. Bus 119 k Metru Dejvicka a na ruzynske letiste (10 minut). Pri podpisu smlouvy pozadovana kauce ve vysi dvou mesicnich najmu. Byt ihned volny. RK PROSIM NEVOLEJTE!

New luxury fully furnished apartment to let. Entrance Hall, long corridor leading to: large open plan living room/diner and fully equipped kitchen. 2 large bedrooms, large bathroom with corner bath and shower, separate toilet. The apartment is on top floor of a new 4 storey house, security camera system at entrance, large s/steel lift. Secure Underground car parking with remote control gate. Pleasant and comfortable living with beautiful views of Nature Park Sarka from 17m2 terrace. There is a supermarket, post office and an English School nearby. Bus 119 to Dejvicka Metro and to Prague Ruzyne Airport (10 minutes). Available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu38633
Dispozice3+kk
Podlaží4
Plocha90
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.