Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 1250 m² bez realitkyÚprkova, Praha - Klánovice

Úprkova, Praha - Klánovice
Cena5 250 000 Kč

Tato nemovitost již od 22 265 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej atraktivního pozemku v exkluzivní rezidenční lokalitě prvorepublikových Klánovic o výměře 1 250 m2 v ulici Úprkova, Praha 9 – Klánovice. Pozemek je oplocen, je na něm zahradní chatka a vzrostlé stromy včetně exkluzivního sekvojovce. Rovinatý pozemek je v klidné ulici v okrajové zástavbě rodinných domů Klánovic, poblíž Klánovického lesa a cca 150m od zastávky MHD. Pozemek je vhodný ke stavbě nové vily, byla zpracována studie krásného bungalovu. Plyn, elektřina, vodovod a kanalizační síť jsou přivedeny v ulici. Určeno pro výstavbu rodinného domu.

Klánovice jsou na východním okraji hlavního města Prahy obklopeny Klánovickým lesem, který je součástí unikátní přírodní rezervace a je ideálním místem pro bydlení, aktivní odpočinek a relaxaci. V místě je veškerá občanská vybavenost (škola, školka, lékaři, obchody, restaurace kulturní centrum). Spojení MHD, na metro B, Černý Most 15 minut, zastávka BUS cca 150m od pozemku. Vlakové spojení do centra (20 minut) na Masarykovo a Hlavní nádraží, ze zastávky Klánovice – PID. Autem do centra cca 20 minut.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu387897
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla
Plocha 1 250
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.