Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 1+kk • 29 m² bez realitkySazovická, Praha - Zličín

Sazovická, Praha - ZličínČástečně vybaveno
Cena2 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 440 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodám novostavbu nadstandardně vybaveného světlého bytu/ateliéru s dispozicí 1+kk o celkové velikosti 29m2, dokončenou v roce 2013 v rezidenčním areálu Metropole Zličín. Jednotka je umístěna v 5np bytového domu. Jedná se o byt ve velice klidném bytovém domě. K jednotce náleží sklep a vnitřní garážové stání. V bytě je luxusní moderní kuchyňská linka Sykora (s vestavěnou lednicí, myčkou, mikrovlnkou, sklokeramickou deskou a digestoří). Vedle kuchyňské linky je součástí prodeje i skříň ve vstupní chodbě, osvětlení, žaluzie a pračka.

Metro Zličín a nákupní centrum Metropole do 10 min pěšky.

RK nevolat. Nemáme zájem o spolupráci s RK. Přímé zájemce prosím o zaslání sms na tel. 776 539 777 - zavolám zpět ihned jak budu moci. Případně pište na email: sazovicka@email.cz

I offer for sale a recently build modern flat/atelier (finished in 2013) in a residential development Metropole Zlicin. Offered property (1+kk) has a total size of 29sqm. Subject unit is located on the 5nd floor of modern residential building. Offered property includes cellar and a parking space in indoor garage (included in the price). The flat also includes a modern fully fitted luxury kitchen Sykora (with built-in fridge/freezer, dishwasher, microwave and stove), wardrobe, washing machine and lights, all can be included in proposed sale. Underground station Zličín (line B) and shopping center Metropole Zlicin cca 10 min walk. Very good access to both Prague city center and Prague’s airport.

If you are interested in further information, please text me on 776 539 777. I will call you back asap. Alternatively please contact me on email: sazovicka@email.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu388672
Dispozice1+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha29
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.