Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 67 m² bez realitkyČestmírova, Praha - Nusle

Čestmírova, Praha - NusleMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč
+ Vratná kauce12 500 Kč


Dovolujeme si Vám nabídnout k pronájmu jednotku - Atelier v přízemí secesního domu o velikosti 2+kk/T, ( dva samostatné pokoje) Terasa je přímo u jednotky, která je připravena k nastěhování. Dům i byt prošel kompletní rekonstrukcí. Byt je vybavený kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči. Obývací pokoj s výhledem do zahrady, kde je naprostý klid a kde je možnost posezení/ terasa. Možnost dovybavit obývací pokoj sedací soupravou značky Ikea, která se dá rozložit na letiště, dále je možno dle dohody poskytnou stůl, židle. V druhé místnosti, která je pod samostatným uzavřením je pouze falešné okno s ventilací. Koupelna se sprchovým koutem a bojlerem, příprava pro pračku. WC v koupelně, ale se samostatným vchodem viz plánek. K bytu je možné pronajmout sklep. Vynikající dopravní spojení, tram zastávka 1 min od domu metro C Vyšehrad 7 min pěšky nebo tram metro C Museum 7 min nebo Karlovo náměstí trasa metra B též 7 min . Byt se nachází v těsné blízkosti parku Grábovka, která je na rozhraní Vinohrad, Vršovic a Nuslí. Byt je volný k nastěhování ihned. Trváme na úhradě ve výši třech běžných nájmů celkem 37.500,-Kč při podpisu Nájemní smlouvy a předání klíčů. První nájemné ve výši dvou měsíčních nájmů a vratná kauce. Běžné měsíční nájemné 11.000,-Kč měsíčně + záloha na služby 1.500,-Kč ( vodné stočné, ústřední vytápění, odpad, spol. elektřina, úklid domu). Prohlídka možná kdykoliv dle dohody i o víkendu.

We would like to offer you for rent a unit on the ground floor of an Art Nouveau house 2 + kk / T (two separate rooms), which is ready to move in. Both the house and the apartment underwent a complete reconstruction. The apartment is equipped with a kitchen unit with built-in appliances. Living room overlooking the garden where there is total peace and seating / terrace. The option of retrofitting the living room with the Ikea sofa bed, which can be extended to the airport, can also be equipped with a table, a chair with Thomson TV. Only a fake window with ventilation is in the bedroom. Bathroom with shower and boiler. The bathroom in the bathroom, but with a separate entrance, see the plan. The cellar can be rented to the apartment. Excellent transport accessibility, tram stop 1 min from the underground house C Vyšehrad 7 min walk or tram metro C Museum 7 min or metro Karlovo náměstí B 7 min. The apartment is located near the park Grábovka, which is located on the boundary of Vinohrady, Vršovice and Nusle. The apartment can move immediately. We insist on paying three ordinary rentals of CZK 38.970 when signing the lease. First lease of two monthly rentals and refundable advances. Current monthly rent 11.990, -CZK per month + service deposit 1.000, -CZK (water supply, central heating, waste, electricity, house cleaning). The tour is available anytime and on weekends.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu390207
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha67
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDNáměstí Bratří Synků
🚶 91 m (1 min)
PoštaPraha 416
🚶 312 m (4 min)
ObchodManni Mini Market
🚶 93 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 92 m (1 min)
RestauraceZlý Časy
🚶 16 m (0 min)
LékárnaDr. Max
🚶 62 m (1 min)
ŠkolaZŠ Táborská
🚶 372 m (4 min)
Mateřská škola
🚶 609 m (7 min)
SportovištěTJ Sokol Nusle
🚶 571 m (7 min)
Hřiště
🚶 447 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.