Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 6+1, 6+kk, 7+1, 7+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 6+1 • 775 m² bez realitkySyrovice, Syrovice - Syrovice, Jihomoravský kraj

Syrovice, Syrovice - Syrovice, Jihomoravský kraj
Cena6 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 27 524 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Polořadový dům se 2NP, v žádané lokalitě, v klidné obci, vzdál.14km od centra Brna. Celková výměra pozemku je 775 m2 vč.zastavěné plochy (130m2) a zahrady. Uliční šíře 13m. Garáž pro 2 vozidla slouží i jako průjezd na dvůr a zahradu.

1.NP: vstup do domu, zádveří, hala s úložným prostorem, z ní vstup do 2 samostatných pokojů, prádelny, koupelny, WC, spižírny a garáže. Z prádelny průchod do zahrady.

Z haly betonové schodiště do 2.NP.

2.NP: hala, z ní vstupy do 3 pokojů, kuchyně, z níž je vstup do 4. pokoje, koupelna, WC. Kuchyň a OP propojeny posuvnými dveřmi. Z OP je balkon orientován do ulice. Z kuchyně terasa a po venkovním schodišti vstup na zahradu, na níž jsou hospodářské budovy,venkovní bazén,studna. Na pozemek možnost příjezdu i ze zadní strany. Střecha sedlová, možnost využití značného půdního prostoru pro podkrovní místnosti. Dům je zcela vystěhován a je třeba drobných úprav a oprav, zejména hygienického zázemí a kuchyně.

Nemovitost je napojena na tyto IS: voda – vlastní studna, s možností připojení na obecní vodovod, kanalizace – septik, elektřina – 220/380 V, topení – elektřina, plyn – možnost napojení na obecní plyn (na hranici pozemku).

Výhledově uvažována realizace přímého napojení obce dálničním sjezdem na rychlostní komunikaci. K dispozici od května 2019. Uvedená cena je k jednání, při rychlém jednání je dohoda o ceně možná. Prosíme zprostředkovatele a realitní makléře, aby nás NEKONTAKTOVALI!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu39041
Dispozice6+1
Dostupné od20. 5. 2019
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha775
VybavenoNevybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.