Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 67 m² bez realitkyHeřmanova, Praha - Holešovice

Rezervováno
Heřmanova, Praha - HolešoviceMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce17 000 Kč


Od 1. května je volný byt v památkově chráněném domě ve funkcionalistickém stylu. Byt se nachází v žádané lokalitě Praha 7, Heřmanova ulice – hned za rohem od kina Bio Oko, blízko parku Stromovka a Letenských sadů. Výborné spojení do centra Prahy – 2 tramvajové zastávky od zastávky metra Vltavská (C) a Hradčanská (A), za rohem je tramvajová zastávka Kamenická. Na Václavské náměstí je to tramvají cca 14 minut. Parkování je možné před domem anebo v novém OC Stromovka za 20,- / den pro rezidenty, které je za rohem od bytu.

Byt je vzdušný s dispozicí 2+kk a výměrou 67 m2. Byt má stylové doplňky vyrobené na míru– na chodbě úložnou šatnu s věšákem a lavicí (botníkem) a v koupelně praktickou skříňku. Kromě šatny je v bytě několik dalších zabudovaných úložných prostor. Na chodbě a v ložnici jsou lakované parkety, v kuchyni je litá kamenná podlaha. Okna jsou původní atypická, sladěná s dveřními rámy a dalšími detaily v bytě šedou barvou. V celém bytě jsou stylové dobové lustry a mezi pokojem a chodbou je originální stěna s mléčným sklem. V koupelně je sprchový kout a tichá kvalitní pračka. Kuchyně je vybavená minimalistickou linkou, zabudovanou lednicí, elektrickou troubou, sklokeramickou deskou a digestoří.

Měsíční nájem činí 17 000 Kč plus poplatky za služby spojené s užíváním bytu: ústřední topení 1300 Kč/měsíc, poplatky na 1 osobu/měsíc (voda, úklid domu, odpad, správa) 800 Kč/měsíc, elektřinu si nájemce přepisuje na sebe (cca 600 Kč dle spotřeby). V bytě je zavedený internet UPC.

Preferujeme dlouhodobého nájemce, byt nebyl nikdy pronajímán prostřednictvím Airbnb. Byt pronajímá přímý vlastník, neplatí se provize realitní kanceláři. Byt je opravdu krásný a je ideální volbou pro milovníky čistého designu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu390416
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha67
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDKamenická
🚶 206 m (2 min)
PoštaPraha 7
🚶 577 m (7 min)
ObchodKolobok
🚶 206 m (2 min)
BankaČSOB
🚶 244 m (3 min)
RestauraceNa Mělníku
🚶 52 m (1 min)
LékárnaBenu
🚶 145 m (2 min)
ŠkolaZŠ Letohradská
🚶 262 m (3 min)
Mateřská školaLada
🚘 2 845 m (8 min)
SportovištěRunning Mall
🚶 128 m (2 min)
Hřiště
🚶 509 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.