Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 55 m² bez realitkyŽižkovo náměstí, Praha - Žižkov

Žižkovo náměstí, Praha - ŽižkovMHD 4 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Kompletně zrekonstruovaný a zařízený 2+kk ve vysokém standardu (dřevěné podlahy, špaletové okna, bezpečnostní vstupní dveře, ústřední topení, elektrický vrátný). Byt je situovaný na rozhraní Vinohrad a Žižkova a nachází se ve čtvrtém patře kompletně zrekonstruované budovy s výtahem. Velmi klidná lokalita, přímo naproti parku s krásným výhledem. Pár minut od obchodního centra Flóra a stanic metra Flóra a Jiřího z Poděbrad, s plnou občanskou vybaveností a rychlou dostupností do centra. Kromě vynikající dopravní dostupnosti je zde mnoho kulturních zařízení, široký výběr gurmánských restaurací, kaváren a tradiční bary. Byt je vybaven stylovým nábytkem. Obývací pokoj s plně vybaveným kuchyňským koutem (myčka, indukční sporák, trouba, lednice s mrazákem.) a jídelním koutem, ložnice s rozsáhlým úložným prostorem, koupelna s vanou a vyhřívaný věšák na ručníky, pračka, samostatné WC a otevřena vstupní hala. Součástí bytu je i sklep 1m2. Parkování možné před domem. (modrá zóna) Poplatky za společné služby a spotřebu energií 2000 Kč měsíčně pro 1 osobu + elektřina (elektřina bude přepsaná na nájemce). Bez domácích mazlíčků, nekuřáci. K dispozici od 14.8.2021

Completely reconstructed furnished high standard 1-bedroom flat situated on the fourth floor of a fully refurbished building with lift located on boundary line of Vinohrady and Žižkov . Very quiet location, just opposite the park with very nice view.

Few minutes from the Flora shopping and commercial center and 2 (Flóra & Jiřího z Poděbrad) metro stations, with full amenities and quick access to the city center.

Besides an excellent public transportation system, many cultural venues, a wide range of gourmet restaurants, cafes and traditional bars are there.

Stylish modern furniture and fittings, there are two bedrooms - living room with a fully fitted open kitchen (incl. dishwasher, a ceramic range cooker, oven, fridge with a freezer), small dining area, one bedroom with sizeable storage space, bathroom with bath and heated towel rail, wasching maschine, extra toilet, and an open entry hall and 1m2 cellar.

Hardwood floors and windows, security entry door, central heating, entry phone. Parking available in the front of house. (blue zone)

Common building charges and utilities CZK 2000 per month for one person + electricity (electricity signed to the tenant) - not included in the rent/charges. Without pets, non-smokers.

Available from 14 of August 2021

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu390428
Dispozice2+kk
Dostupné od14. 8. 2021
Podlaží4
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha55
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep
MHD 4 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 367 m (4 min)
PoštaPraha 35
🚶 341 m (4 min)
ObchodVečerka
🚶 71 m (1 min)
BankaFio, Praha Táboritská
🚶 442 m (5 min)
Restaurace
🚶 29 m (0 min)
LékárnaDr. Max
🚶 562 m (7 min)
ŠkolaZŠ Lupáčova
🚶 400 m (5 min)
Mateřská škola
🚶 394 m (5 min)
SportovištěTenisové centrum Olšanská
🚶 712 m (9 min)
Hřiště
🚶 218 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.