Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy • 630 m² bez realitkyJiřetín pod Jedlovou - Rozhled, Ústecký kraj

Jiřetín pod Jedlovou - Rozhled, Ústecký krajČástečně vybaveno
Cena3 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 15 014 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Penzion 630m2 s pozemky a bazénem 5901m2.

Prodám nově zrekonstruovaný penzion s restaurací s širokým využitím po celý rok, ke kterému patří rozlehlá zahrada pro venkovní restauraci, kempování s přípojkami pro karavany, bazén, asfaltové hřiště a parkoviště.

Penzion se nachází v atraktivní lokalitě Českého Švýcarska v Lužických horách.

Penzion má 2 nadzemní patra a podkroví, skládá se z 10ti dvoulůžkových pokojů s možností přistýlky, všechny mají vlastní novou koupelnu a WC, z toho jeden velmi útulný apartmán s kuchyňským koutem a masážní vanou. Restaurace s barem a recepcí je pro 25 osob s moderní kuchyní a salonkem vhodným k relaxaci či jednání, v letních měsících se restaurace rozšiřuje na venkovní zahrádku v klidné části za objektem s možností grilování. Dále se tato dvoupatrová budova skládá z velké společenské místnosti ideální pro konference, svatební hostiny, školení a jiné společenské události, dále pak pracovny, toalety pro invalidy, z možnosti ubytování pro personál nebo majitele objektu, dále ze společenského prostoru v podkroví a z volného půdního prostoru pro případnou realizaci dalších pokojů.

Penzion je ideální pro soukromé turisty i skupiny (dětské tábory, karavany), má široké využití po celý rok. V zimních měsících je zde možnost využití dětského lyžařského vleku. Penzion je napojen na elektroinstalaci, vodu z obecního řadu, kanalizace je přes vlastní ČOV, topení je prostřednictvím tepelného čerpadla. V zahradě je bazén, který je napájen z místního vodního zdroje. V suterénu je sklep využitelný jako skladový prostor nebo vinný sklípek.

Penzion prošel kompletní a vkusnou rekonstrukcí spočívající ve výměně oken (nové izolační plastové), nové fasádě, nové dřevěné a keramické podlahy, moderní kuchyně, interiérové masivní dveře, nových omítkách a malbách, nové koupelny, nového osvětlení, nová mansardová střecha.

Lyžařský a sportovní areál Jedlová je vzdálen 2 km, směrem na jihovýchod je možné navštívit zříceninu hradu Tolštejn. V okolí je spoustu zajímavých lokalit např. štola sv. Jana Evangelisty, větrný mlýn na Světlíku a další. Pouhých 50 metrů je od hotelu vzdálená místní autobusová zastávka.

Cena: 3.500.000Kč

https://www.youtube.com/channel/UC1tVICgae5iPLbN9nzhQq6A/videos

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu390500
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
Plocha630
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.