Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 58 m² bez realitkyNosická, Praha - Strašnice

Nosická, Praha - Strašnice
Cena2 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 785 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Prostorný, částečně zrekonstruovaný byt 2+1 57 m2 ve 4. patře nízkého čtyřpatrového panelového domu bez výtahu ve velmi atraktivní lokalitě s výbornou dostupností. V bytě zděné jádro, koupelna s vanou, kuchyňská linka s plynovým sporákem. Na podlaze parkety a dlažba. Pokoje o rozměrech 21,8 a 13,6 m2. K bytu velký sklep 5m2. Dům po kompletní rekonstrukci, plastová okna, zateplení, střecha, plast. stoupačky. V domě kočárkárna. Orientace S, J. Velmi příjemné prostředí, park, zeleň, klid. V blízkosti metra Strašnická. DV, 0 anuita, převod do OV možný cca do 2 let.

Spacious, partially reconstructed apartment 2 +1 57 m2 on 4th Low floor, four-storey block of flats with no lift in a very attractive location with excellent accessibility. The flat brick core, bathroom with bath, kitchen with gas stove. On a parquet floor tiles. Rooms measuring 21.8 and 13.6 m2. The large flat cellar 5m2. House after a complete reconstruction, plastic windows, insulation, roof, plastic. riser. The house bicycles. Orientation S, J. A very pleasant environment, park, green, quiet. Near metro Strašnická. DV, 0 annuity, transfer to OV potential to approximately 2 years.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu39057
Dispozice2+1
VlastnictvíDružstevní
Plocha58
Podlaží4
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.