Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 55 m² bez realitkySokolovská, Rychnov nad Kněžnou - Rychnov nad Kněžnou, Královéhradecký kraj

Sokolovská, Rychnov nad Kněžnou - Rychnov nad Kněžnou, Královéhradecký krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné1 070 Kč

+ Poplatky za služby9 000 Kč


Byt v osobním vlastnictví se nachází na adrese Sokolovská 1111, Rychnov n. Kn. Je to byt v 1. NP, upravený a čistý. Na straně bytu směrem ke komunikaci před vchodem se nacházejí okna z kuchyně, obýváku a pokoje, velký pokoj s balkonem je na druhou stranu domu do travnaté plochy s parkovou úpravou. Předností bytu je jeho modernizace. Původně se zde nacházelo klasické umakartové jádro, stísněné chodby a malé pokoje. Přibližně před 14 ti lety byla provedena stavební úprava. Bylo vyzděno jádro a vybouráním jedné příčky došlo k propojení pokoje s kuchyní. Vytváří se tím prosvětlený a vzdušný prostor, kde je ke kuchyni možno libovolně nakombinovat jídelní a obytnou část místnosti. Vchod do menšího pokoje je z výše popsané místnosti. Vchod do druhého pokoje s plochou 21,3 m2 a balkonem je z chodby. V bytě je též přípojka k Internetu (možno zapojit téměř okamžitě) a ke společné TV anténě. Při zateplování domu v tomto roce došlo též k výměně oken (plastová se žaluziemi).

Byt je v rodině majitelů přebytečný (s výhledem nejméně 10 let, případně i možnost odkupu do vlastnictví). Naším zájmem především je, aby byl tento byt užíván člověkem nebo rodinou, kteří budou hradit fond oprav domu a další poplatky spojené s vlastnictvím bytu (tyto polatky by majitelé platili i v případě prázdného bytu). Důležité je, aby nedošlo k poškození nebo nadměrné amortizaci bytu!!! Podnájemníci musí pravidelně platit spotřebovanou teplou a studenou vodu a elektřinu. Celý pronájem nesmí být ztrátový, měl by vytvářet zisk rovnající se uložení hodnoty bytu na běžný účet.

Ve smlouvě je stanovena výše nájemného a platba nákladů. Přibližně do valorizace v květnu 2010 bude základ činit 9 000,- Kč. K této částce se připočte SKUTEČNĚ SPOTŘEBOVANÁ teplá a studená voda a elektřina – za cenu, ze které nemá pronajímatel zisk, promítá jen skutečné náklady. Pro ilustraci – 2 dospělí s 1 miminkem, kteří tento byt obývali doteď, by při jejich spotřebě platili celkem 10 071,- Kč měsíčně. Při letošním zateplování a úpravách domu v ceně 10 000 000,- Kč byly slibovány též výrazné tepelné úspory – následkem by mělo být snížení plateb za topení, tedy snížení nájemného.

Nájemce se s podnájemníkem dohodne na oboustranně přijatelném termínu, kdy se jedenkrát do měsíce dostaví do bytu, odečte měřiče teplé a studené vody a elektroměr. Na místě vypočte platbu nákladů, kterou společně s nájmem zašlete na dohodnutý účet. Za užívání bytu tedy platíte zpětně (toto je důvodem pro výši kauce).

Nutno zdůraznit i skutečnost, že se jedná o byt umístěný ve vchodu, který obývají převážně „starousedlíci“ – tedy je spíše tichý, čistý a udržovaný. Nadměrný hluk, nečistota a narušování nočního klidu nejsou žádoucí.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu39072
Dispozice3+1
Podlaží1
Plocha55
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.