Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 4+1 • 11 m² bez realitkyNa Lysinách, Praha - Hodkovičky

Určeno ke spolubydlení
Na Lysinách, Praha - Hodkovičky
Měsíční nájemné5 500 Kč


Nabízíme neprůchozí částečně zařízený pokoj cca 11 m2 v Praze v bytě 4+1 v Kamýku (ulice Na Lysinách, cca 15 minut na Kačerov, cca 30 minut do centra). Pokoj je situován v bytě 4+1 s pěknou novou velkou kuchyní (slouží i jako obyvák) s balkónem. Je v něm postel a skřín. Bydlí tam jeden EVS dobrovolník z Makedonie, učitel aj (novozélandan) a francouzsky student, co je zde na Erasmu. Všichni mezi 20-30 lety. Pronájem je možný ihned do března 2010. Cena 5500,- s poplatky. Možnost wifi internetu (platí si kluci v bytě - tj.+ 150/mesic). Kauce v ceně jednoho nájmu (opravdu vyžadujeme, máme špatné zkušenosti).

Room available close to Kačerov metro, at Na Lysinách, Prague 4. Apartment is situated 15 min. from metro stop Kačerov and 30 min. from Prague centre. Apartment consists of 4 separated bedrooms, large and new kitchen used also as living room, balcony, hall, toilet, and bathroom, storage space. Your faltmates would be: EVS volunteer from Macedonia, an English teacher from New Zealand and one French erasmus guy. Room is available from now till March 2010. The total price is 5.500 CZK (+150CZK per month if you want to share the wi-fi connection)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu39123
Dispozice4+1
VlastnictvíOsobní
Plocha11
Podlaží2
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.