Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 55 m² bez realitkyVlčkova, Praha - Černý Most

Vlčkova, Praha - Černý Most
Měsíční nájemné9 990 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízím byt k dlouhodobému pronájmu. Byt je v osobním vlastnictví velikosti 2+1 cca 55m2 ve 2. patře 4-patrového domu, adresa Praha 9, ulice Vlčkova 10/1066. Byt je cca 1min od stanice metra Rajská zahrada u nákupního centra. K bytu naleží uzamykatelná komora. V blízkosti je kompletní občanská vybavenost vč. školy, školky, obecního úřadu, lékař atd. nákupní Centrum Černý Most, Makro, Hornbach, Asko atd. Byt je orientovaný na J, má 2 pokoje o velikosti cca 12 a 25m2, samostatnou zděnou koupelnu s vanou a oddělené WC, dále samostatnou kuchyň s jídelním koutem. Přes oba pokoje je velká cca 8m2 lodžie. 1 z pokojů je průhozí. Vstup do bytu je přes společnou předsíňku u které je komora jen pro tento byt. V domě je výtah, dům je po kompletní rekonstrukci včetně zateplení a nových plastových oken. Byt je 5 roky po kompletní rekonstrukci a čerstvě vymalován. Jádro je zděné. Byt není zařízen (je zde jen kuchyňská linka vč. spotřebičů - po dohodě možno dozařídit na přání nájemníka). Topeni UT, teplá a studená voda, elektrika možno tel., kabelovou televizi a internet. V předsíni, kuchyni, koupelně a WC je dlažba, v chodbě a pokojích je plovoucí podlaha. Klidná lokalita s výhledem do zeleně. Parkovaní před domem nebo za domem na hlídaném parkovišti. Volné od 15.8. Nájem 9 990,- plus poplatky (zálohy cca 2000,- měsíčně na 2 lidi na vše včetně elektriky, vody apod.) Požaduji kauci 1 nájem a nájem dopředu. Cizinci ani děti nevadí. Zvíře menší nevadí. Počet lidí "přiměřený".

We offer an apartment for rent. The flat is in private ownership, size 2 +1 approx 55 m2 on 2nd floor of 4-storey building, Praha 9 address, street Vlčkova 10/1066. The apartment is about 1 minute from the metro Garden of Eden at the shopping center. The apartment has a lockable storage room. Near complete amenities incl. schools, municipal office, doctor shopping, etc. Centrum Černý Most, Makro, Hornbach, Asko etc. The apartment is facing J has 2 rooms of about 12 and 25m2, separate walled bathroom with bath and separate WC, separate kitchen with dining area. Despite both rooms is large about 8m2 balcony. 1 room is transfer booster. Entry to the apartment is through a common foyer with which the chamber just for this apartment. Elevator in the house, the house has been completely renovated including insulation and new plastic windows. The apartment is five years after reconstruction and freshly painted. The core is made ​​of brick. The apartment is furnished (there is a kitchen incl. Appliances - by agreement can be furnished to the tenant). UT heating, hot and cold water, electricity can phone, cable and internet. In the hall, kitchen, bathroom and toilet tiles in the hallway and the room is a floating floor. Quiet location overlooking the green. Parking in front or behind the house to the parking lot. Available from 15.8. Rent 9,990 - plus fees (advance about 2000, - per month for 2 people for everything, including electricity, water, etc.) require a rent deposit 1 advance rent. Foreigners not mind children. Animal smaller matter. The number of people "adequate".

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu39132
Dispozice2+1
Podlaží2
Užitná plocha55
VybavenoNevybaveno
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.