Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem domu 4+1 • 130 m² bez realitkyLedkovská, Praha - Horní Počernice

Ledkovská, Praha - Horní PočerniceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné25 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Pronájem domu, 130m²

Pronajmu rodinný domek v klidné části Horních Počernic. Dům je částečně podsklepený. V přízemí je obývací pokoj, 1 ložnice, kuchyň, komora, šatna, terasa, koupelna a WC. V podkroví jsou 2 ložnice, balkón a WC. Zahrada 260m2 je v jižním svahu. Příjemný výhled do zeleně. Topení elektrické etážové. V blízkosti domu se nachází Chvalská tvrz, Lidl, obchodní centrum CČM, kulturní a sportovní centrum, golfové hřiště. Na metro je to 1 stanici autobusem. Dům má genius loci.

I offer for rent a house in a quiet part of Horni Pocernice. The house has a partial basement. The ground floor has a living room, bedroom, kitchen, storage room, dressing room, patio, bathroom and toilet. In the attic there are two bedrooms, a balcony and a toilet. Nice view of the green. The garden is on the south slope. There is electric central heating. The house is located near Chvalská tvrz, business center CČM, cultural and sports center, golf course. Metro station is one bus station. The house has a genius loci.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu391476
Dispozice4+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha130
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.