Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 85 m² bez realitkyŽeletavská, Praha - Michle

Želetavská, Praha - MichleVybaveno
Měsíční nájemné25 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Nabízíme na pronájem moderní byt 3+kk (85 m2) s velkou lodžií (16 m2) v oblasti Brumlovka (nedaleko metro Budějovická). Výjimečné místo přímo u Baarova parku s vodní fontánou a jezírkem, harmonické místo pro bydlení v klidu a zeleni, přitom s výbornou dopravní dostupností do centra města. V místě je veškerá občanská vybavenost (supermarket Albert, dm drogerie, lékárna, pošta, čistírna, wellnes a fitness Balance Club Brumlovka, základní a mateřská škola, restaurace, kavárny, cukrárna, apod.)

Byt je plně zařízen a vybaven. V předsíni a ložnicích jsou vestavěné skříně, kuchyň je zařízená kuchyňskou linka včetně vestavných spotřebičů (lednice, trouba, varná deska, mikrovlnná trouba, digestoř), ale i veškerým nádobím a menšími domácími spotřebiči. Obývací pokoj je vybaven 2 koženými sedacími soupravami, stolkem a knihovnami. Hlavní ložnice postelí 180x200 cm, menší ložnice (pracovna) postelí 90x180 cm a pracovním stolem, posezení na lodžii.

Volné od ledna 2019.

Modern 2 bedroom apartment (85 sqm) with big balcony (16 sqm) located near by metro station Budejovicka (C line) - Brumlovka area. Nice area with small park just behind the building. Convenient to reach city centre, all amenities near by - grocery market Albert, pharmacy, post office, dry cleaning, wellness & fitness Balance Club Brumlovka, restaurants, cafes, etc.

The apartment is fully furnished with furniture, kitchen fully equipped.

Master bedroom with king size bed, guest bedroom with single bed.

Available from January 2019.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu391781
Dispozice3+kk
Podlaží7
Typ budovyCihla
Užitná plocha85
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.