Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 64 m² bez realitkyPoláčkova, Jihlava - Jihlava, Kraj Vysočina

Poláčkova, Jihlava - Jihlava, Kraj VysočinaČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Nabízím k pronájmu moderní slunný byt 2+kk v žádané lokalitě Dolina, ulice Poláčkova, v klidné části Jihlavy .Byt se nachází ve 2.patře třípatrového moderního zděného domu. Rozloha bytu – 64 m2. Součástí pronájmu je i sklepní kóje.

Byt disponuje 2 pokoji – velký obývací pokoj spojený s plně vybavenou kuchyní ( myčka, mikrovlnka , trouba , plynový sporák, lednice ).V obýváku a kuchyni jsou 2 velká plastová okna orientovaná na východ , pokoj je tedy dopoledne velmi slunný . Dle domluvy lze v obýváku ponechat knihovnu , rozkládací sedací soupravu s úložným prostorem a policový regál .Druhý pokoj je větší ložnice s jedním velkým plastovým oknem orientovaným také na východní stranu .Pokoj je také velice slunný a příjemný .V chodbě se nachází vlastní plynový kotel , vestavěné skříně a další nezabudované skříňky , které lze po dohodě v bytě také ponechat.Koupelna je prostorná s vanou , umyvadlem,žebříkovým topením ,zrcadlem a přípojkou na pračku , po dohodě lze ponechat závěsnou skříňku a věšáky na osušky a ručníky a koupelnový závěs. WC je samostatné s umyvadlem a zrcadlem .

Byt je velice slunný, světlý a čistý . V současné době je druhý pokoj ( ložnice ) kompletně přebílen . Foto se zelenou barvou a tapetami je staršího data, slouží pouze pro představu dispozice pokoje . V případě zájmu je možno byt dovybavit - do kuchyně lze dát stůl a židle , do ložnice postele.

Dům se nachází ve velice žádané klidné lokalitě , byt je vhodný především pro mladou rodinu (v blízkosti dětská hřiště , škola,školka , les, pole ….),nebo pro mladý pár ( nákupní možnosti, dosah MHD , 20 min pěšky do centra , 5 min autem…. ).

Cena – 10.000 Kč pronájem + 5.000 Kč náklady ( elektřina ,plyn , voda , internet )

Byt je volný k nastěhování od srpna 2018.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu393662
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha64
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní
PENBB

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.