Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 123 m² bez realitkyV Lukách , Statenice - Statenice, Středočeský kraj

V Lukách , Statenice - Statenice, Středočeský kraj
Měsíční nájemné16 000 Kč


Byt je vhodný nejen pro rodinu, ale take pro mlade lidi, kteri chteji zit v komune. K dispozici jsou tri pokoje a dve koupelny, obyvaci pokoj + kuchynsky kout

 4 + KK, okamzite volny, rozhodne nadstandartni, byt. (zatepleny dum z cihly), 123 qm, balkon, 2 tel. linky + SAT., zarizene 2 koupelny, + KK (mycka, sporak s keramickou deskou, lednice), + vestaveny botnik, + pradelna vybavena prackou a susickou. Parkety, dlažba, korek. Byt je zarizen modernim osvetlenim a vybaven modernimi zaclonami. Pouzivani zahrad. grilu a kousku zahrady, vlastni parkovani, pristresek na lyze, kocarek atd. Vlastni vchod do domu.

Obec je 15 km z centra, pomerny klid a pohoda.

prijemný výhled z oken, v okolí se nachází bowling, country music, relaxace, aerobic, pilatus, kone, sqoush, masáže, rehabilitační cvicení etc.

K nastěhování: 26/4/2008

 4 rms, available immediately, western standard, brick house with insulation. 123 qm, balcony, 2 tel.lines, SAT, 2 bathrooms, Kitchinette with dishwasher, fridge, ceramic top stove, shelving,

utility rm dryer a. washer, build-in shoe rack. Study with cork, others parkette or tiles. Modern lamps and curtains. 2 parking lots. Sitting in garden and grill, shack for skis or pram. own house entrance.

15 km from the centre, quiet nature

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu3947
Dispozice4+kk
VlastnictvíOstatní
Užitná plocha123
Podlaží1
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.