Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+1 • 220 m² bez realitkyHlubocinka, Sulice - Sulice, Středočeský kraj

Hlubocinka, Sulice - Sulice, Středočeský kraj
Cena12 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 53 012 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme luxusní rodinný dům 5+1, situovaný v atraktivní lokalitě Hlubočinka, která se nachází 8 km jižně od hranice Prahy, směr Jesenice (obr. 1, 2).

Jedná se o dvoupodlažní novostavbu s celkovou obývací plochou 220m2 na rovném slunném pozemku o výměře 720m2 (obr. 3).

Součástí nemovitosti je garáž pro jedno auto s příjezdovou cestou ze zámkové dlažby, která poskytuje parkovací stání pro další dvě auta. Zámková dlažba je kolem celého obvodu domu (obr. 4). Nemovitost je kompletně oplocená. Vjezd je přes vjezdová vrata, vstup vrátky. Vydlážděná zadní část u domu slouží k relaxaci, je tu i místo pro nafukovací bazén nebo venkovní vířivku (obr. 5).

Přízemí - obývací pokoj a kuchyně (obr. 6, 7, 8), WC (obr. 9) a další pokoj.

Horní patro - chodba (obr. 10) se vstupem do tří pokojů a koupelny (obr. 12). Jeden z pokojů je na (obr. 11).

Dům je částečně zařízený a plně zajištěn bezpečnostním systémem. Je vybaven internetovým připojením, pevnou linkou, satelitní televizí UPC. Vytápění a horká voda jsou zajišťovány plynovým boilerem. Zahrada je pečlivě udržovaná a její součástí jsou ovocné stromy, keře a okrasné rostliny. Po celé zahradě je instalován drenážní systém, rychle odvádějící nadbytečnou vodu ze zahrady. Okapový systém odvádí dešťovou vodu ze střechy domu do dvou drenážních nádrží pod zemí.

Elitní lokalita Hlubočinka neleží v povodňové oblasti, nachází se v zachovalém přírodním prostředí, které je možné využít ke sportovně-relaxačním účelům. Les je vzdálený asi 500 m. V blízkosti nejsou žádné továrny ani průmyslová zóna.

Výborná dopravní dostupnost do Prahy, která se ještě zlepší po dobudování Pražského okruhu (asi 3,5 km vzdálený). K autobusové zastávce je 5 min pěšky. Na pražské metro (stanice Budějovická) se dostanete za 20 min autobusem. Ze stanice metra Budějovická do centra Prahy (stanice metra Muzeum) to trvá 10 min.

Foto: http://www.rodinny-domek.kvalitne.cz

We offer you a luxury family house 5+1 situated in an attractive Hlubocinka location, which is 10km far from the southern outskirts of Prague. The house is a double story newly-built building with a total living area of 220m² on a flat sunny landplot of 720m². The location is off a flooding zone.

There is a garage and a drive incluided in the estate. The drive may serve as a parking place for 2 other vehicles. The estate is fenced and with an entrance gate, moreover, it is secured by a security system.

The garden is thorougly kept and it includes fruit trees, bushes and decorative plants. The garden is fitted with a drain system, which carries excessive rain water away.

Building has a perfect road connection to Prague, which will be further advanced when the motor way by-pass of Prague is complete.

The location is surraunded by high quilyty nature invironment, that is could be used for sports and relaxation propersies.

The estate price covers various gardening equipment in guarantee (diesel mower), gardening tools, modern lighting with an energy efficient bulbs.

The house is partly furnished - appliances, kitchen unit, jacuzzi, blinds in all windows, furniture (as you choose).

The internet connection, the landline, satelite TV is installed in the house.

Heating is provided with a gas boiler with an additional expantion unit balancing the pressure.

photo: http://www.rodinny-domek.kvalitne.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu39492
Dispozice5+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha220
Podlaží2
Typ budovyOstatní

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.