Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+1 • 172 m² bez realitkyHostošova, Praha - Zbraslav

Hostošova, Praha - ZbraslavČástečně vybaveno
Cena7 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 33 885 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Zavolejte na tel. 602194073 Řadový dům nabízející pohodlné bydlení s minimálními náklady a maximálním komfortem. V oblíbené rekreační jihozápadní části Prahy - Zbraslav s výbornou dopravní dostupnost automobilem po R4 Strakonická, dálničním napojením po městském okruhu na dálnici D5/Plzeň/letiště Ruzyň, dálnici D1/Brno i přímou cestu 15min do centra Prahy. Autobusová zastávka MHD (Peluněk - bus 241) v ulici směr Smíchovské nádraží cca 50m. Dům je dvou podlažní s terasou a svažitou zahrádkou. V přízemí je vchod a vjezd do garáže. Garáž je průchozí do domu, se skladem a technickou místností. V přízemí je jedna ze tří koupelen s WC. Hlavní plochu zaujímá kuchyně (14m2) a obývací pokoj (28m2) s vchodem na zahrádku/terasu skrze prosklenou stěnou. Z hlavní chodby stoupá schodiště do prvního patra, kde je koupelna s vanou a WC, dva oddělené pokoje, šatna a ložnice s vlastní koupelnou se sprchou a WC. V horním patře je osvětlení přirozeným denním světlem skrze stropní světlovody , okna mají v celém domě venkovní kovové rolety. Alarm a domovní videofon je možné obsluhovat z obou pater. V domě je podlahové topení a celý dům i teplá voda je ohřívána tepelným čerpadlem. Okna mají dřevěné rámy, konstrukce domu je vyzdívaná s důrazem na kvalitní zateplení. V pokojích a ložnici je klimatizace. Dům je vybaven vestavěnými skříněmi, kuchyní se spotřebiči. Ulice ve které dům stojí je neprůjezdná. Napište odpověď na inzerát a přijďte se nezávazně podívat a domluvit. Zavolejte na tel. 602194073

Terraced house regularly and carefully maintained, offering comfortable accommodation with minimal cost and maximum comfort of 2010. In the popular recreation southwest of Prague - Zbraslav with excellent accessibility by car after R4 Strakonická, a highway connecting the ring road to the D5 / Plzen / Ruzyne airport , highway D1 / Brno and direct route to the city center and through tunnels to the north of Prague. The bus stop in the street direction Smíchov Railway Station. The house is two storeys with a steep grassy terrace and garden. The ground floor entrance and driveway. The garage is through the house, with storage and utility room. The ground floor is one of the three bathrooms with toilets. The main area occupies kitchen (13m2) and living room (28m2) with entrance to the garden / patio through a glass wall. From the main hallway staircase rises to the first floor where there is a bathroom with tub and toilet, two separate rooms, dressing room, bedroom with en-suite bathroom with shower and toilet. The upper floor is natural daylighting through the ceiling skylights and windows throughout the house are the outdoor metal shutters. Alarm and home videophone can be operated from both floors. The bathrooms have underfloor heating and the whole house and the hot water is heated by heat pump. The windows have wooden frames, house construction is lining with an emphasis on good insulation. The street where the house stands is impassable and neighbors are decent and the societal level. Please, response to the ad and come to look and make good deal. Or call +420 602 194 073.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu395784
Dispozice4+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha172
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.