Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 65 m² bez realitkyJitravská, Praha - Střížkov

Jitravská, Praha - StřížkovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 400 Kč


Jedná se o velice pěkný světlý byt s pěkným výhledem s balkonem a komorou, zánovní v Praze 8, blízko metra Střížkov (pěší dostupnost). Byt je cihlový, zařízená kuchyň, plovoucí podlahy, samostatné WC a samostatná koupelna. Zařízení kuchyně je- kuchyňská linka, el. sporák se sklokeramickou deskou, dřezem, myčkou a lednicí. Tichý, s nádherným výhledem do zeleně i na Prahu, nutné vidět. K dispozici od 1.6.2017. Služby jsou placeny zálohově a jsou vyúčtovány správcem podle skutečné spotřeby. Záloha dle očekávané spotřeby pro 2 lidi 3.300,- Kč (mimo nájemné)

Uvedená cena platí pro dva uživatele, tj. rodina nebo přátele,kteří pracují a jsou českými občany. (V případě více uživatelů, nebo cizinců, ev. jiné varianty je cena vyšší). Ostatní místnosti jsou bez nábytku.

Bez provize - přímo od majitele.

Prosím o KONTAKT EMAILEM A INFORMACÍ kdo by v bytě bydlel, kuřáci?, domácí zvířátka?, čím se živíte, respektive jak máte zajištěný příjem na řádné placení nájmu, na jak dlouho byt chcete, proč opouštíte poslední byt? (Děkuji, urychlí to komunikaci).

Kauce 25.000,- Kč

Realitky pouze s konkrétním klientem. Děkuji

Exclusive flat with a very nice view into a green field - trees, and view on to Prague. Arranged kitchen. Balcony. In a distance to Metro app 500m. Situated in Prague 8, Střížkov. Available from 1.6.2017. Deposit 30.000,- Kč

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu39676
Dispozice2+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha65
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.