Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře • 89 m² bez realitkyPraha - Nové Město

Praha - Nové MěstoČástečně vybaveno
Měsíční nájemné25 000 Kč

+ Poplatky za služby39 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Moderní zrekonstuovaná administrativní budova s čelmí historickou fasádou a elagantním architektonickým designem nabízí kanceláře k pronájmu na Praze 2. Známá adresa v centru města, 5 minut chůze od Václavského náměstí. Výborný přístup automobilem. Zástávka metra Karlovo náměstí (trasa C) a tramvaje je přímo před budovou. Vybavení kanceláří zahrnuje, klimatizaci, detektory kouře, 24hodinovou vrátnici, kamerový systém, domovní telefon, výtah atd… Možno pronajmout parkovací stání v podzemních, nebo nadzemních garážích. Velmi dobrá viditelnost.

Prostor A6P - tento půdní prostor je po celkové rekonstrukci s vyhlídkou na Petřín. Utvořen je jedním velkým prostorem o rozloze 68m2 (s nově utvořenými příčkami v oblasti trámů) s devíti střešními okny, což zajišťuje výbornou prosvětlenost prostoru. Dále se zde nachází sklad o rozloze 13m2, kuchyňka a toalety. Cena nájmu je bez DPH, podlahová plocha kancelářského prostoru je 89m2.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu397413
DispoziceOstatní
Dostupné od8. 2. 2019
VlastnictvíOsobní
Plocha kanceláře89
VybavenoČástečně
Podlaží6
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.