Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 5+kk • 240 m² bez realitkyPodmoráň, Úholičky - Úholičky, Středočeský kraj

Rezervováno
Podmoráň, Úholičky - Úholičky, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné22 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce22 500 Kč


Dům k pronájmu od 1.září, dům je vybaven krbem, plynový vařič,el.trouba, myčka. Vytápění automatické plynové, v přízemí podlahové topení v pokojích a podkrovi radiátory - pokojová teplota dle nastavení. Na každém pokoji TV přípojka a internetové připojení. Garaž pro jeden vůz, parkování v okolí vždy možné. Dům se nachází v Úholičkách u Prahy (14km z Dejvic směr Roztoky) 5 minut od vlakové zastávky Úholičky - vlakem do centra se dostanete za 23 minut. Prohlídka možná od srpna.

Jedna měsíční záloha je požadována jako deposit oproti podpisu nájemní smlouvy.

Uvedené poplatky jsou za energie plyn (2500,-/ měs.) a elektřinu. (1000,-/měs.) Občanská vybavenost, školky, potraviny, restaurace, obecní úřad. Dům je bez zahrady. Domácí mazlíčci dle dohody. 4 samostatné pokoje, 3 koupelny, 3 balkony a terasa 32m ctverecnich - bez zahrady. MHD Autobus č.350

House for rent from 1st September is partly equiped with kitchen including all equipment except fridge. Heating is gas/automatic. In every room there is WiFi internet available and TV socket connection. House is located at Úholičky 14 km from Prague Dejvická metro station and 5 minutes from train station Úholičky - connection to center by train takes 23 minutes and train goes every 30 minutes in peak hours.

Utilities include electricity and gas payments. Viewing the property possible from August.

Long term preferred - discount possible when reliability is guaranteed. If you have further questions please contact me. 1 month rent deposit will be required upon contract signature

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu397806
Dispozice5+kk
Dostupné od1. 9. 2018
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha240
VybavenoČástečně
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.