Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej nebytového prostoru • 161 m² bez realitkyWuchterlova, Praha - Dejvice

Wuchterlova, Praha - Dejvice
Cena7 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 33 885 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


V atraktivní lokalitě, přímo naproti upravenému náměstíčku, Vám nabízíme k prodeji mezonetový obchodní prostor. Prostor, který se nachází v projektu Dejvice House, se prodává ve stavu shell & core.

Bydlet na náměstí.Na jihovýchodní straně náměstí. Zažít volný prostor pod okny zalitý sluncem. Taková příležitost nepřichází každý den. Navíc, v samém srdci noblesní rezidenční čtvrti, v Dejvicích.

Dejvice House vám takovou příležitost bydlení nabízí. Tento komfortní městský funkcionalistický bytový dům byl postaven stavitelem Sukem roku 1932, v nejvyspělejším období historie české moderní architektury s důrazem na hodnotu použitých materiálů a uměleckořemeslné zpracování.

Současná rekonstrukce vychází z principů stavby samotné, tedy z důrazu na kvalitu, vznešenost, vzdušnost a pohodlí. Společnost PSN nastavila vysoký standard zařizovacích předmětů, podlah, obkladů i dlažeb.

Průkaz energetické náročnosti je k dispozici v kanceláři. Ve fotogalerii naleznete vizualizaci, která nemusí odpovídat skutečnosti.

Prodává přímý majitel, neplaťte provizi.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu397968
DispoziceOstatní
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha nebytového prostoru161
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.