Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Chaty a chalupy
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej chaty, chalupy 2+1 • 55 m² bez realitkyPodkopná Lhota - Podkopná Lhota, Zlínský kraj

Rezervováno
Podkopná Lhota - Podkopná Lhota, Zlínský krajVybaveno
Cena538 000 Kč

Tato nemovitost již od 2 282 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Rekreační objekt s evidenčním číslem v nadmořské výšce 440m.n.m v krásném prostředí Hostýnských vrchů, v obci Podkopná Lhota, pod vrcholem Kopná (674m.n.m.). Půdorys chaty cca 6x6m, podsklepený, vč. garáže. Před několika lety proběhla částečná rekonstrukce - výměna krbových kamen, opláštění a zateplení budovy, nové WC. Vlastní vrtaná studna cca23m - dle posledního rozboru pitná, bakteriálně pod limity, nicméně mírně zabarvená + mírný zápach. Dvoukomorová jímka na odpad s přepadem. Oplocený pozemek kolem chaty 988m2. Elektřina 220V. Jablečný a hruškový sad, několik dalších stromů (třešeň, višeň, broskev, meruňka, ringle, angrešty, rybízy, ostružiny). Na pozemku dětský domeček. Nádherný výhled z chaty na přírodní parky - Hostýnský a Vizovické vrchy. Z pozemku není vidět žádná obec či civilizace. Zdravé prostředí a vzduch. Umístěno na klidném místě mezi chataři nad obcí, ve které je několik penzionů. Turisticky zajímavý region, v blízké obci Trnava 2 lyžařské vleky. Chata jako jediná z řady chat v místě má přístup ze dvou stran - běžně po vyježděné stopě na kraji louky nebo po lesní cestě, nicméně obojí je za deště špatně sjízdné a přes cizí pozemky. Vozidla s náhonem na 4 kola ovšem bez problému. V zimě při sněhové pokrývce zhoršený přístup.

Dispozičně - při vstupu malá předsíň, malá koupelna s WC a sprch. koutem, kuchyně + jídelna. Dále obývací pokoj s kamny uzavíratelný posuvnými dveřmi, samostatná ložnice s patrovou postelí - 2x 3 místa na spaní.

Všechny fotografie v galerii jsou foceny přímo z pozemku - vč. výhledů!

Holiday cottage in a lovely touristic region. For more information in English, please contact me via web form, I do speak English.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu398898
Dispozice2+1
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha55
VybavenoVybaveno
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.