Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy • 570 m² bez realitkyJanov nad Nisou - Janov nad Nisou, Liberecký kraj

Janov nad Nisou - Janov nad Nisou, Liberecký krajVybaveno
Cena2 150 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 223 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


PENSION provozuschopný, 35 lůžek, včetně přistýlek. Nachází se na atraktivním místě - Malý Semering - v Jizer. horách, na katastru městečka Janov n. Nisou - cca 500 m od centra. Umístěním je vhodný také k trvalému bydlení. Asi 600 m od domu se nachází hojně navštěvované zimní středisko, kde je několik vleků, také pro začátečníky a děti a celkový servis pro lyže, stravování atd. Středisko je v obci Hrabětice. Pension je vhodný zejmena pro rodinnou rekreaci, nebo lyžařské kurzy. Dům prošel v letech 1999 - 2000 rekonstrukcí, celkovým zateplením a výměnou oken za plastová, novou omýtkou, vnitřními úpravami, rozvody vody a el.energie. K objektu patří vlastní čistička odpadních vod, na vlastním pozemku a celkem 1212 m2. pozemků, včetně stavebních. Parkování pro ubytované je zajištěno na oploceném pozemku. Dům má vlastní pramenitou vodu. Vytápění je ústřední - krbová kamna s vložkou a pokoje mají elektrické přímotopy. Zateplení je velmi dobré, splňuje tehdy platné předpisy tepelných ztrát pro povolení el. přímotopů.

SKLEP - rozlehlý cca 140 m2. Skladovací prostory, místo pro pevná paliva, eventuelně kotel, velká nová vodní nádrž 8 m3 napájená z pramene, vodárna, 3 boilery na teplou vodu, chodba, schodiště.

1.NP - hlavní chodba, vlevo byt - ubytování - pro vedoucího, 2 místnosti, soc.zařízení, vana. Vpravo lokál s výčepem, kuchyní a zázemím, sprcha a WC pro personál, chodba na dvůr a do sklepa. Za lokálem je salonek. Z lokálu vedou dveře na terasu a k posezení u zastřešeného grilu.

PODKROVÍ - zde je 5 pokojů, každý se sprchou a WC, úložným prostorem a přistýlkami.

Majitel ukončil provoz pár let po dosažení důchodového věku. Objekt byl napojen na centrálu hlídací agentury, využíváno vždy po sezóně. Stavební odborník doporučuje za uvedenou cenu koupit. Vážnému zájemci (v případě zájmu) zařídíme odbornou pomoc s úvěrem a převodem na nového majitele. Pevná cena.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu399398
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
Plocha570
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.