Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 30 m² bez realitkyČestmírova, Praha - Nusle

Čestmírova, Praha - NusleMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné9 500 Kč

+ Poplatky za služby500 Kč
+ Vratná kauce10 000 Kč


Dovolujeme si Vám nabídnout k pronájmu krásný klidný byt v prvním patře secesního domu o velikosti 1+kk/B, ( balkon je přímo u bytu) který může být/nemusí být kompletně zařízený a je připraven k okamžitému nastěhování. Dům i byt prošel kompletní rekonstrukcí. Jednotka je zařízená kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči, lednicí, varnou deskou atd. V pokoji může být buď sedací souprava značky Ikea, která se dá rozložit na letiště. Koupelna s vanou. Byt je vytápěn ústředním topením pouze pro tento dům. Velmi nízké měsíční náklady - poplatky 500,-Kč včetně topení, vody, odpad, úklid. Elektřina se převádí na nájemce a je max do 300,-Kč měsíčně.K bytu je možné užívat sklep v 1PP domu. Vynikající dopravní spojení, tram zastávka 1 min od domu. Byt se nachází v těsné blízkosti parku Grábovka, která je na rozhraní Vinohrad, Vršovic a Nuslí. Byt je volný k nastěhování ihned po dohodě. Trváme na úhradě ve výši jedné kauce a jednoho nájmu včetně služeb + poplatek za smlouvu ve výši 2500,-Kč při podpisu Nájemní smlouvy.

We would like to offer you for rent a beautiful quiet apartment on the second floor of an Art Nouveau house of size 1 + kk / B, (the balcony is on the mezzanine floor) which may or may not be completely furnished and ready for immediate move. Both the house and the apartment underwent a complete reconstruction. The apartment is furnished with kitchen appliances with built-in appliances, refrigerator, etc. The room can be either Ikea sofa set, which can be decomposed to the airport. Bathroom with bathtub. The apartment is heated by central heating only for this house. Very low monthly costs - fees of 500, -CZK including heating, water, waste, cleaning. Electricity is transferred to tenant and is max up to 300, -Kč per month. The apartment can be used cellar in 1PP house. Excellent transport links, tram stop 1 min from the house. The apartment is located near the park Grábovka, which is on the border of Vinohrady, Vršovice and Nusle. The apartment is free to move in immediately after agreement. We insist on payment of three current rentals totaling 33.000 CZK before signing the lease. First rentals of two monthly rents and a refundable deposit. Current monthly rent 10.500, -CZK per month + deposit for services.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu399607
Dispozice1+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
RekonstrukceKompletní
Plocha30
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDNáměstí Bratří Synků
🚶 91 m (1 min)
PoštaPraha 416
🚶 312 m (4 min)
ObchodManni Mini Market
🚶 93 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 92 m (1 min)
RestauraceZlý Časy
🚶 16 m (0 min)
LékárnaDr. Max
🚶 62 m (1 min)
ŠkolaZŠ Táborská
🚶 372 m (4 min)
Mateřská škola
🚶 609 m (7 min)
SportovištěTJ Sokol Nusle
🚶 571 m (7 min)
Hřiště
🚶 447 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.