Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 57 m² bez realitky

Vhodné ke spolubydlení
Slavníkova, Praha - BřevnovMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Sklep

Měsíční nájemné8 700 Kč

Základní nájemné6 000 Kč
Poplatky za energie2 700 Kč
Vratná kauce0 Kč

Nabízím k pronájmu samostatný a neprůchozí pokoj (18m2) v bytě 2+1 na Břevnově, pěkná a klidná lokalita s výbornou dopravní dostupností - tram. zastávka U kaštanu je vzdálená 2 minuty chůze (tram. č. 22 a 25, případně noční 97) a autousová zastávka Břevnovská (bus č. 180) je pouhou minutu chůze. Hradčanská a Dejvická v dosahu 10 minut, Malostranská 13 minut, Vltavská 20 minut, přímé spojení též na Zličín a I. P. Pavlova. V okolí je skvělá občanská vybavenost - pošta, Billa, banky, večerky, několik restaurací, zdravotní středisko a mnoho dalších menších obchodů; cesta do Kauflandu na Vypichu trvá 4 minuty tramvají. Parkování je možné přímo před barákem, ale jde o modrou zónu. Na auto je vidět z okna pokoje, jedná se navíc o velmi bezpečnou lokalitu. V okolí je spousta zeleně a parků (Ladronka, Hvězda, Břevnovský klášter...) a na jeden menší park je výhled přímo z okna. Pokoj je vybavený postelí, šátní skříní, televizní stěnou, gaučem a poličkami, veškerý nábytek lze ale v případě potřeby vystěhovat a pokoj je tak možné přenechat i nezařízený. Kuchyně je vybavena mikrovlnkou, varnou konvicí, plynovým sporákem s elektrickou troubou a základním nádobím, v bytě je též k dispozici pračka a připojení k internetu přes wifi. Poplatky jsou zúčtovatelné na základě vyúčtování od poskytovatelů služeb. V druhém pokoji bydlím já sám (nekonfliktní, 38 let, pracuji v administrativě). Spolu se mnou bývají v bytě občas i dva moji psi (většinou jen o víkendech) proto preferuji někoho s kladným vztahem ke zvířatům ;-) Byt využívám víceméně pouze na přespání. Nutnou vlastností budoucí/ho spolubydlící/ho je alespoň elementární smysl pro podílení se na úklidu společných prostor bytu.

Fotografie pocházejí z doby před nastěhováním současného spolubydlícího, po jeho odstěhování bude pokoj nově vymalován. K dispozici od 21. února.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu399727
Dispozice2+1
Dostupné od2. 7. 2022
VlastnictvíOsobní
VytápěníPlynové
Plocha57
VybavenoVybaveno
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

Odebírejte novinky z realitního trhu

Tato stránka je chráněna technologií reCAPTCHA a platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky společnosti Google