Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 54 m² bez realitkyV Háji, Praha - Holešovice

V Háji, Praha - HolešoviceVybaveno
Cena5 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 23 325 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Útulný byt ve 3. patře multifunkčního projektu Avenium (50m2 + dvě lodžie 2 x 2m2 + komora 5m2 + parking). Obývací pokoj (26m2) je vybaven kuchyňskou linkou. Velké vestavné skříně se nachází na chodbě (3m2) a v ložnici (17m2). Velmi prostorná komora o velikosti 5m2 s regály se nachází přímo před bytem na chodbě (je možné zde uložit jízdní kola, lyže atd.). Parkovací stání se nachází v 1PP ve velmi bezpecne podzemní garáži. Kamerový systém je instalován v celem objektu (společné prostory, garáže, výtahy apod.). V objektu je rovněž 24-hod recepce s bezpečnostní službou. Údržovaná zahrada je umístěna ve vnitrobloku pro rezidenty domu (lavičky, pískoviště pro děti apod.). Veškerá obcanska vybavenost je k dispozici v dochazkove vzdalenosti od domu (obchody, restaurace, obchod s potravinama primo v dome), metro Vltavska nebo Palmovka pesky do 10 min, tramvaj 50 m od domu (zastávka Maniny). Autem do centra 5 minut.

Beautiful one-bedroom apartment on the 3rd floor of a recently constructed building (50 m2, 2 balconies 2 x 2m2 and a pantry 6m2 in front of the apartment and parking). Fully furnished - kitchen, bed, large wardrobes etc. Very secured underground parking, 24/7 reception with security service, CCTV in operation in the entire premises, private garden for residents. Huge number of shops, restaurants and other facilities are very close to the building, grocery store inside the building. Tram 50 metres, tube 10 min walk, city centre 5 minutes by car.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu399739
Dispozice2+kk
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná
Užitná plocha54
VybavenoVybaveno
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.