Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 63 m² bez realitkyU Lužického semináře, Praha - Malá Strana

U Lužického semináře, Praha - Malá StranaČástečně vybaveno • Terasa 4 m²
Měsíční nájemné24 500 Kč

+ Poplatky za služby1 600 Kč
+ Poplatky za energie3 500 Kč
+ Vratná kauce52 200 Kč


Nabízíme k dlouhodobému pronájmu luxusní byt po kompletní rekonstrukci se základním vybavením, bez nábytku. Byt se nachází v prvním patře historické nově zrekonstruované budovy v bezprostřední blízkosti Karlova mostu.

Dispozice bytu je chodba (5,3 m2), kuchyně (11 m2), koupelna se sprchovým koutem a toaletou (5 m2), komora (2,5 m2), ložnice s výhledem do klidného atria (14,2 m2) obývací pokoj (25 m2). Pokoje jsou neprůchozí. Vytápění a teplá voda je řešena vlastním plynovým kotlem. Byt je vybaven novou kuchyňskou linkou , chladničkou s mrazničkou, pračkou, myčkou nádobí, sklokeramickou varnou deskou, vestavěnými skříněmi, vestavěnou knihovnou, v komoře regály. Nové dlaždice a kvalitní dubové plovoucí podlahy. Možnost připojení na internet pevnou linkou . Požadujeme převod elektroměru a plynoměru. Cena není zahrnutá v poplatcích. V bezprostřední blízkosti je park Vojanovy sady. Metro a tramvajová zastávka Malostranská jen 3 minuty chůze, všechny služby jsou v okolí.

We offer for rent luxurious appartment after a full reconstruction. The appartment is located in second floor of a historical a newly reconstructed building in cloase proximity of Charles bridge.

The disposition of the flat are following hall (5.3 m2), kitchen (11 m2), bathroom with shower and toilet (5 m2), pantry (2.5 m2), bedroom overlooking the tranquil atrium (14.2 m2) room (25 m2). The heating and hot water distribution is solved by a gas boiler. The appartment is equiped by new kitchen unit, fridge wit a freezer, washing machine, dishwasher, ceramic hob, built-in cabinets, built-in library. New tiles and oak flooring. The flat offers a possibility of land line an internet. In cloase proximity is a park called Vojanovy sady. Metro and tram station Malostranska just 3 minutes of walk, all services are in the area. The apartment is available to move in November. WITHOUT animals. Real estate agencies do not contact us.

Parking on the street- blue zone. Deposit 2 monthly payments. Transfer of the gas meter and electric meter.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu400056
Dispozice2+1
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha63
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.