Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 118 m² bez realitky8. listopadu, Praha - Břevnov

8. listopadu, Praha - BřevnovČástečně vybaveno
Cena8 390 000 Kč

Tato nemovitost již od 35 582 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám prostorný byt v osobním vlastnictví v Praze 6 Břevnově. Byt je nyní dispozičně řešen jako 3+kk (velká obytná místnost s kuchyňským koutem, ložnice, dětský pokoj rozdělitelný na dva, koupelna se dvěma umyvadly, sprchovým koutem, vanou a WC, samostatné WC, hala, zasklená terasa), snadno upravitelný na 4+kk. V bytě jsou plovoucí podlahy, resp. v koupelně a WC dlažba, dřevěná okna, bezpečnostní vstupní dveře. Byt je částečně vybaven - velká šatní skříň s prosklenými dveřmi v ložnici, skříňky v koupelně a na záchodě, velká šatní zrcadlová skříň a botník v hale, skříň na balkóně, kuchyňská linka se spotřebiči. Byt jako i celý dům z r. 2004 jsou bezbariérové. K bytu patří i sklep a parkovací stání v podzemních garážích. V bytě je plynový kotel na ohřev teplé vody a vytápění. Výborná dopravní dostupnost a rychlé spojení do centra. Poblíž oblíbeného sportovně rekreačního areálu Ladronka, Hvězda, Břevnovský kláštěr. V okolí plná občanská vybavenost, školky, školy, obchody, lékárna, poliklinika, hřiště atd.

A spacious 3+kk apartment for sale in Prague 6 Brevnov. The apartment includes a large kitchen/living room with island, 2 bedrooms (the kid's room is easily divided into 2 rooms). There is a bathroom with two sinks, a shower and a bathtub, a second bathroom with toilet and sink, and an enclosed terrace. There is a cellar and car garage in the building all are easily accessible by an elevator, while a car elevator is used to access the underground car garage. There is a gas heater for hot water and heating. The apartment is close to tram stops for the 22 and 25 trams (15 min. to downtown). The sport and recreation area Ladronka is close by, as is Hvezda and the Brevnov Cloister. There are a variety of good restaurants in the area, as well as a Billa, drug stores and small specialty shops. It is less than 5 min. to the Prague Castle by tram.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu400863
Dispozice3+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha118
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.