Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 43 m² bez realitkyRevoluční, Praha - Nové Město

Revoluční, Praha - Nové MěstoVybaveno
Měsíční nájemné17 500 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Nabízíme v před pronájmu nové luxusní byty v centru Prahy, kompletně rekonstruované a vybavené s dodržením nejvyšších italských standardů a s ohledem na použití přirodních materiálů. Koupelny jsou vybavené sprchovým koutem s porcelánovou vaničkou, bidetovýma sprchama anebo samostatné bidety, italské keramické dlažby, obklady na nábytek, kuchyně jsou z masivu jako veškerý další nábytek a jsou kompletně vybavené. Nechybí ani FullHD plazmové televize.

Na přání nájemníka je také k dispozici služba úklidu bytu, praní a žehlení. Veškeré byty jsou vybavené bezpečnostními protipožárnimi dveřmi třeti třídy. Vzhledem k tomu, že dům se náchází v centru města, při rekonstrukci domu a bytů se dbalo na velmi vysoce kvalitní standard akustické izolace - Byty se nachází v ulici Revoluční, Praha 1, v těsné blízkostí O. C. Palladium.

Nabízené byty jsou dispozičně od 1+1 do 3+1. Mezonetové byty jsou vybavené terasou s krásným výhledem na Prahu. V případě zajmu, neváhejte nás kontaktovat – NEJSME R.K.

Ceny bytu jsou od 17.500Kč do 29.500Kč plus poplatky. Volat po-pa od 9:30 do 16:30. Termín dokončení celé rekonstrukce cca srpen 2011.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu40087
Dispozice1+1
Podlaží1
Užitná plocha43
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.