Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 62 m² bez realitkySpáčilova, Brno - Černovice, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Spáčilova, Brno - Černovice, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné11 900 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Nabízíme k pronájmu zánovní podkrovní byt 2+kk v Brně - Černovicích s rychlou dopravní obslužností do centra Brna (7 minut trolejbusem). V bytě je veškeré vybavení kuchyně (včetně ledničky, myčky a pračky) a kompletně zařízená obývací místnost se stolem a gaučem, ložnice s dvěma prostornými vestavěnými skříněmi i koupelna s vanou. K dispozici dále internet, špajz, udržovaná zahrada se dvorem lákající k posezení a úložné prostory pod střechou i ve sklepě (na kola, sezónní pneumatiky apod.). Byt se nachází 40 metrů od zastávky trolejbusu. Bydlení vhodné a vyzkoušené i dvěma páry s malým dítětem. K dispozici od 15. června nebo 1. července 2017. (realitky v žádném případě nevolat, okamžitě zavěšuji :-)!)

We offer a newish attic 2 rooms appartment in a family house with garden, 4 trolley stops (7 minutes!) from Brno city center in a quiet Černovice district. Available since June 15 or July 1, 2017. Lovely and modern. Ideal for a starting couple. A large living room creates interconnected space with a green & white kitchen which includes dishwasher, washing machine and fridge. Fully furnished bedroom includes two big wardrobes. Stylish bathroom with bathtub. Further storage spaces available both in pantry, under the roof and in the cellar (for bikes, baby carriage etc.). Internet. Nice & maintained garden including small courtyard is open for partying. Just 40 metres from trolley stop Spáčilova.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu400919
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha62
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.