Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 100 m² bez realitkyHorní Němčí - Horní Němčí, Zlínský kraj

Horní Němčí - Horní Němčí, Zlínský krajČástečně vybaveno
Cena1 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 270 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej nepodsklepeného patrového řadového 2. patrového RD 4+kk s průjezdem do dvora (možnost parkování 1 vozidla v průjezdu) o zastavěné ploše cca 100 m2, zahrada cca 881 m2 v Horním Němčí. Obec je neprůjezdná-minimální provoz. Nachází se v podhůří Bílých Karpat s několika chráněnými krajinnými oblastmi. Možnost vycházek, jízdy na kole, lovu, doposud turisticky minimálně využívaná . V obci je obecní koupaliště, fotbalové hřiště a 2 restaurace. V blízkosti Lázně Luhačovice a Lázně Korytná, obec situována cca 15 km od hranic se Slovenskem (Nové Mesto, Lázně Piešťany, cca 120 km Bratislava).

Dům se nachází v centrální částí obce s docházkovou vzdáleností několika desítek metrů od školy, kulturního centra, pošty, obchodu, obecního úřadu, cca 100 m od hlavní komunikace. Mezi hlavní komunikací a silnicí na obecním pozemku je možnost parkování několika vozidel. Dům sousedí s obecním domem pečovatelské služby. Dům je postaven v cca r. 1950, v roce cca 1994, zrekonstruován a od té doby udržován. V roce cca 2012 byla provedena kompletně nová střecha-tašky, fasáda domu a izolace terasy.

Vytápění plynové-ústřední (vlastní kotel), voda obecní s možností přepojení na vlastní studnu, vytápění vody-vlastní bojler. Kanalizace obecní. Satelitní TV signál, telefon, krb v obytné místnosti v přízemí.

Možnost vestavby dalších místností v podkroví.

V přízemí se nachází vstupní chodba, jídelna s kuchyňským koutem, spíž a obývací pokoj s krbem, koupelna s vanou a oddělené WC. Dále tři technické místnosti s plynovým kotlem, bojlerem, možností skladování atd.

V 1. patře se nachází 2 pokoje-ložnice a obytný pokoj s východem na terasu o rozměrech cca 20 m2 a terasa.

Zahrada o výměře 881 m2 s vlastní studnou. Součástí nemovitosti je samostatná hospodářská budova-dřevník postavený v r. 2012 s uzamykatelným prostorem a sklepem pod touto budovou. Dále je na dvoře jezírko-plastový základ. Možnost chovu hospodářských zvířat-technické místnosti byly původně využívány jako chlévy.

Nemovitost je k nastěhování po dohodě, příp. možné ihned. Nemovitost k okamžitému bydlení bez nutnosti stavebních úprav. Součástí prodeje je kuchyňská linka se zabudovanou myčkou na nádobí, el. troubou, lednicí, satelitní anténou+další jednotlivé vybavení dle dohody.

Two storey house, 2 bedrooms, 2 living rooms, kitchenette, about 100 m2, garden 881 m2 Horni Nemci, Czech Republic. The town is at the end of the road-no excessive traffic. The town of about 1.000 inhabitants is situated under the Bile Karpaty Mountains which is well known for its natural beauty-there is several national park areas with endemic plants. Possible tourism-hiking, cycle-tours, game-hunting, There is a public swimming pool, soccer playgroung and 2 restaurants in the town. There are well known spas-Luhacovice and Korytna in about 40 km distance from the town. The town is situated abou 15 km from the border of Slovak Republic.

The house is situated in the central part several meters from the school, kirden-garten, cultural center, post office, supermarket, local town office and catholic church. It is situated about 100 meters from the main road. It is possible to park several vehicles among the main road and the house at the public plot. It is adjacent to the public service house for elderly/disabled people.

The house has been constructed in about 1950. In about 1994 it has been completely reconstructed and kept in the good sate from about 1994. In about 2012 the completely new roof and insulation of the terrace has been done.

The house has a central gas heating, central water with the possibility of switch to own water from the well, central sewage, the heating of the water by own heater (boiler), satellite TV, telephone connection. There is a fireplace in the ground floor living room which is able to heat the whole house.

It is possible to build additonal rooms in the attic.

There are corridor, living room with a kitchenette, pantry and living room with a fireplace, bathroom, separate water closet and 3 technical rooms with possibility of storage etc. in he ground floor.

There are 2 living rooms in the 2nd floor-small sleeping room and living room with exit to the terrace measured about 20m2 and the terrace itself.

The garden of 881 m2 with the well. There is nalso separate building in the garden with space for heating wood and under-ground cellar in the garden.

The premises are available immiadetaly without any need of reconstruction. The kitchen furniture with washing machine, oven, fridge is all inclusive and satellite dish is all inclusive.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu400923
Dispozice4+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha100
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.