Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 2000 m² bez realitkyPorubská, Rychvald - Rychvald, Moravskoslezský kraj

Porubská, Rychvald - Rychvald, Moravskoslezský kraj
Cena430 000 Kč

Tato nemovitost již od 1 824 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Na výběr máte ze 3 pozemků každý o rozloze cca 2000 m2 v klidné, řídce osídlené lokalitě na okraji chráněné oblasti Skučák. Pozemky jsou svažité směrem k jihozápadu a stavba domu na tomto místě zaručuje dobrý výhled po okolní nerušené krajině. Inženýrské sítě - voda, kanalizace, elektřina, plyn jsou na přilehlých příjezdových komunikacích Akátová a Porubská. Do centra Orlové Poruby, kde je nákupní centrum, lékárna, škola je 20 minut pěšky. Spojení do centra Ostravy je 15 minut autem po silnici nebo s využitím příměstské dopravy. V případě zájmu k pozemku zdarma přidáme kompletní typový projekt společnosti G servis na stavbu zděného menšího bungalovu 3+ kk o rozloze obytné části 75 m2. Projekt je ve 3 vyhotoveních.

You can choose from three building plots, each of them approximately 2000 m2 in a quiet, sparsely populated area on the edge of protected area Skučák. Plots are sloping towards the southwest and building a house in this place guarantee a good view of the surrounding undisturbed countryside. Utilities - water, sewer, elektricity and gas are on adjacent access roads - Akátová and Porubská. The center of Orlová Poruba with shopping center, pharmacy and schools you can reach by 20 minutes walk. Links to the city center of Ostrava is 15 minutes away by road or through suburban traffic.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu402981
VybavenoNevybaveno
Plocha 2 000
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.