Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 4+1 • 366 m² bez realitkyV Podhrádí, Stříbrná Skalice - Stříbrná Skalice, Středočeský kraj

Rezervováno
V Podhrádí, Stříbrná Skalice - Stříbrná Skalice, Středočeský kraj
Cena1 690 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 167 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji RD 15km od dálnice D1, cca 40km od Prahy, který je situován v zástavbě domů podobného charakteru. Dům je samostatně stojící s umístěním v ulici V Podhradí na jižním okraji obce. Dům je jednopodlažní, zděný, z malé části podsklepený, má 1 nadzemní podlaží a nevyužitý půdní prostor pro bydlení, vyjma jedné menší místnosti v podkroví. Dům je postaven ze smíšeného zdiva, střecha sedlová, krytina tašková, krov dřevěný, oplechování pozink s nátěrem, fasáda břizolit, vnitřní omítky vápenné, okna dřevěná, podlahy parkety, dlažba a PVC, dveře plné a prosklené, ohřev vody boiler, topení el. akumulační kamna a kotel na tuhá paliva. Dům je napojen na el. proud a obecní vodovod, kanalizace není, dešťová voda svedena do potoka za domem.

Dispozičně objekt sestává z verandy, chodby, kuchyně, obývacího pokoje, 2 pokojů, koupelny a WC. z verandy vedou dřevěné schody na půdu, kde je volný prostor půdy a neužívaný provizorní pokoj. Dům je užíván od roku 1977, od té doby probíhala jen běžná údržba, žádná rekonstrukce ani modernizace.

K domu patří garáž, která je téměř čtvercového půdorysu, zděná se sedlovou střechou, nyní slouží jako skladovací prostor a také kůlna. Na zahradě je kopaná 3m hluboká studna a septik.

Zastavěná plocha: 220m2, zahrada 112m2+34m2.Prodej jen za hotové nelze hypoteční úvěr. Nabízíme i možnost prodeje na splátky, např. cca 13,5tis/měsíc na 15let.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu403129
Dispozice4+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha366
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.