Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 47 m² bez realitkyJeronýmova, Brno - Židenice, Jihomoravský kraj

Jeronýmova, Brno - Židenice, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby2 749 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Jedná se o světlý byt 2+1 47m2 s balkónem v rodinném domě v Brně Židenicích. Ve vedlejší ulici školka, lékárna, kadeřnictví, kavárna, obchody, MHD 3min chůze (5 min tram. č. 8,10,12 na hlavní nádraží v Brně). Též je to výhodné místo pro dojíždění do CTP Slatina, cca 10min.

Byt prošel kompletní rekonstrukcí. Nové rozvody elektriky, plynu, topení, vody. Topení je řešeno kondenzačním kotlem na plyn ovládané termostatem. Kotel též ohřívá vodu v bytě. V koupelně je i kombinovaný otopný žebřík a podlahové topení, dveře jsou zasunovací do futra. Osvětlení v bytu je řešeno nízkonákladovými LED bodovkami 3W, které jsou umístěny v podhledech, které jsou též všude v bytě. Kuchyňská linka je vybavena kombinovaným sporákem (El+Plyn) a ledničkou s mrazákem a mikrovlnkou. Příprava na myčku je též zhotovena. Koupelna je vybavvena pračkou s vrchním plněním. V bytě jsou renovované parkety a v kuchyni lino. Dalším vybavením bytu je kuchyňský stůl + židle, obýváková stěna, stolek, rohový rozkládací gauč s uložným prostorem, postel s nočními stolky, rošty a matracemi, šatní skříň, botníky a videotelefon, včetně dalších doplňků v bytě. V bytě je též internet, který je součástí nájmu. Z balkonu je výhled do zahrady domu.

K nastěhování od 1.12.2019

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu403730
Dispozice2+1
Dostupné od1. 12. 2019
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha47
VybavenoČástečně
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.