Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 138 m² bez realitkySoukenická, Praha - Nové Město

Určeno ke spolubydlení
Soukenická, Praha - Nové MěstoVybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce12 000 Kč


Od 1. prosince 2018. Nabízím k pronájmu ve svém bytě u Palladia velký pokoj 27m přístupný ze vstupní haly bytu. Byt je velký (138m), světlý, tichý. Cena za pokoj je celkem 12000 Kč včetně poplatků, energií, Internetu, TV signálu, a úklidu společných prostor uklízečkou. Společná kuchyň a koupelna (myčka, trouba, parní trouba, lednice, mrazák, mikrovlnka, vana, sprcha, pračka, sušička atd.). Pokoj je vybaven nábytkem - postel, psací stůl a židle, skříň. Sušák na prádlo, žehlicí prkno a žehlička jsou také k dispozici. Dům má výtah. Na celé ploše střechy domu je nová terasa s výhledy na celou Prahu. Pouze nekuraci.

Available as of December1, 2018. I am offering a large room (27m) for rent in my apartment near the Palladium. The room is off the main entry hallway. The rent is 12000 Kc per month including all utilities, Internet, TV signal, and professional cleaning of shared areas of the apartment. Shared kitchen and bath (dishwasher, oven, steam oven, fridge, freezer, microwave, bathtub, shower, washer and dryer, etc.). The room is furnished with a bed, desk, chair, wardrobe. Cothes drying rack, ironing board and iron also available. The building is equipped with an elevator. There is a newly built terrace on the roof of the building with views of the whole city. I speak English fluently.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu403781
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha138
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.