Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 80 m² bez realitkyLublaňská, Praha - Vinohrady

Lublaňská, Praha - VinohradyMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Parkování
Měsíční nájemné23 700 Kč

+ Poplatky za služby5 500 Kč
+ Vratná kauce23 699 Kč


Nabízíme k pronájmu zařízený byt 2 + 1 situovaný v 1.patře činžovního domu v centru, v krásné lokalitě pražských Vinohrad v klidné Lublaňské ul. č 32, s možností parkování ve dvoře domu.

Jedná se o byt o celkové výměře 80 m2 s bezpečnostními dveřmi .Kuchyň je vybavena varnou deskou, troubou , mikrovlnkou, myčkou a lednicí. Na kuchyni navazuje jídelna. V obývacím pokoji je i rozkládací sedačka a pracovní stůl. V ložnici je pohodlná postel a úložné prostory. Dále je v bytě prostorná koupelna s vanou, samostatné WC s umyvadlem.. V bytě je kombinovaná pračka/sušička a prostorná komora. Topení plynové, etážové.

Dům po rekonstrukci, se zachovanými neorenesančními stylovými prvky ,místnosti bytu mají masivní dubové parkety.

Měsíční nájemné 23.000,- Kč (nejsme plátce DPH – přímo od majitele) + zúčtovatelné poplatky za služby 700,- Kč/osobu. Plyn a elektřina se platí zvlášť/ převod na nájemníka (zálohy cca 5.500,- Kč). Kauce ve výši jedné měsíční platby 23.700,- Kč.

Byt je k dispozici k pronájmu ihned.

V okolí je veškerá občanská vybavenost - příjemné restaurace a obchody všeho druhu, banky Commerzbank Frankfurt, Česká spořitelna, Komerční banka, UniCredit atd., pošty , check pointy, notářské a advokátní kanceláře, městský úřad Praha 2.

Jedinečná poloha a dostupnost autem z hlavní pražské magistrály z dálnice D1 od Brna nebo městskou dopravou: zastávka metra trasy C - I. P. Pavlova , tramvaj, ,, metro trasa „ A“ stanice nám.Míru 300 m. Transport na letiště 24h denně.

We offer centrally located furnished apartment ( with a parking place in the courtyard possibility) to rent - in quiet and beautiful location of Vinohrady - in leafy Lublanska 32.

The flat (80 m2) is located on the 1st floor and consists of secured entrance /security door, fully equipped kitchen corner with all kinds of appliance, bathroom with bathtube , toilet, dining room, living , bedroom . There is also a storage room and a wash mashine/dryer in the apartment.

The house itself is after complete refurbishment with original neorenaissance stylish decorations, the floor within the apartment has massive oak parquet. The heating is gazed based unit only for the apartment space.

The apartment is immediately available.

Rent is 23.000 CZK (per month, directly from the owner, no extra fees), plus bills 700,- CZK/per person .

Electric Energy and Gas are paid separately /meters on the tenant (current monthly payments cca 5.500,- CZK).Deposit – one monthly payment 23.700,- CZKPublic amenities in the neighbourhood, all within walking distance:

- banks, post offices with check points,notary and law firms, city council of Prague 2, as well as great restaurants and coffee places

Unique location is a great advantage of the access to the apartment.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu404350
Dispozice2+1
Dostupné od2. 11. 2022
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha80
VybavenoVybaveno
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 3 minuty pěšky
Parkování

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 213 m (3 min)
PoštaPraha 23
🚶 454 m (5 min)
ObchodMÚÚÚ
🚶 159 m (2 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 161 m (2 min)
RestauraceRaclettka
🚶 18 m (0 min)
LékárnaLékárna v Rumunské
🚶 88 m (1 min)
ŠkolaZŠ Londýnská
🚶 316 m (4 min)
Mateřská školaMŠ Čtyřlístek
🚶 397 m (5 min)
SportovištěTělocvičná jednota Sokol Pražský
🚶 606 m (7 min)
HřištěNa Rybníčku
🚶 675 m (8 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.