Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+kk • 108 m² bez realitkyDrnovská, Praha - Ruzyně

Drnovská, Praha - Ruzyně
Cena5 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 25 403 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji novou atypickou mezonetovou bytovou jednotku 3(4)+kk o velikosti 108,5m² v nové Rezidenci Ruzyně Drnovská, nadstavbě nádherné třípodlažní usedlosti z 19. století.

Bytový dům má uzavřený dvůr a na něm parkovací místo ke každému bytu. Samostatný plynový kotel a podlahové topení v prvním podlaží bytu dávají záruku naprostého komfortu. Vyberte si bydlení v nevtíravém stylu příjemné lokality s výbornou dostupností do centra Prahy i méně než 20 minut, letištěm na dohled, nákupním centrem OC šest, školou, školkou, několika restauracemi nebo krásami Šáreckého údolí či Letohrádku Hvězda. Plné sportovní i odpočinkové vyžití naleznete přímo za Rezidencí ve sportovním centru TJ Ruzyně se čtyřmi tenisovými kurty, fotbalovým hřištěm, hřištěm s umělou trávou, multifunkční sportovní halou a lezeckou stěnou. Pro Vaše děti je zde mnoho dětských hřišť, koupaliště Džbán a Šárka. Bytový dům stojí západně od ulice Drnovská, směrem na sever napojení na Evropskou třídu, dálniční přivaděče a městský okruh, směrem na jih rovněž napojení na městský okruh a Karlovarskou, Bělohorskou a Slánskou ul. Zastávka MHD Staré náměstí je přímo u objektu. Ke stanici metra A Veleslavín je to 10 minut, a 200 metrů od domu se nachází železniční stanice na trase Masarykovo nádraží - Dejvice - Kladno. Pozemek je rovinný, dopravně napojen na ul. Ztracená, ze které je vstup a vjezd do uzavřeného areálu. Tento jediný největší mezonetový byt se nachází v druhém a třetím patře (3NP+4NP), ve spodní části je obytný prostor s kuchyní a pokoj, v horní části další 2 pokoje. V koupelně je vana, wc samostatně. Vytápění samostatným plynovým kotlem. Bytový dům je dle Průkazu energetické náročnosti budovy se spotřebou 105 kWh/(m2.rok) na stupni C jako úsporný, což je vysoce kvalitní kritérium pro tento druh stavby. Možnost klientských změn. Celá rezidence zaručuje bezpečné a komfortní bydlení i pro ty nejnáročnější klienty. Hypotéka zajištěna.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu404402
Dispozice4+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha108
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.