Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 3+1 • 76 m² bez realitkyNamesti Republiky, Jáchymov - Jáchymov, Karlovarský kraj

Namesti Republiky, Jáchymov - Jáchymov, Karlovarský kraj
Cena800 000 Kč

Tato nemovitost již od 3 630 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,49 %.


Objekt ma dvougaraz v prizemi. Prvni patro je zarizene jako samostatny byt. Druhe patro je nezarizene. Treti patro muze slouzit jako puda nebo loznice. Objekt ma dvoupatrovou pristabu o rozloze jedne velke mistnosti. Spodni cast muze slouzit jako sklep horni cast jako kulna pripadne jako terasa. Za pristavbou nasleduje mensi zahradka zhruba stejne velikosti ve srazu. Objekt je vhodny zejmena k rekreaci naleza se v lazenskem meste a lyzarskem rezortu mistni sjezdovka je vzdalena 10 minut chuze od domu. V zime snadny pristup naleza se u hlavni upravovane silnice. 728 38 50 56 Simak

Holiday house in spa town and ski resort. Nearest ski slope is only 10 minuts walk from the house. Jachymov is surounded by deep forests ideal for walk. You can have many treatments in numberous spa houses. Very easy access in winter located in town centre. 15 minuts by car from Karlovy Vary very famous spa city with much to do. The house has double garage in ground floor. First floor serves as independent flat. Second floor is unfurnished but can be used for same purpose third floor could be made as large bedroom in the loft. House has double floor extention ground floor used as strorage first floor could be terrace. Folloved by garden in the hill. The house needs reconstruction but its great value is in its location and suitable structure.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu4046
Dispozice3+1
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Plocha76
Podlaží4
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.