Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Chaty a chalupy
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej chaty, chalupy 3+1 • 45 m² bez realitkyNa Hradcích, Hradištko - Hradištko pod Medníkem, Středočeský kraj

Na Hradcích, Hradištko - Hradištko pod Medníkem, Středočeský krajVybaveno
Cena3 199 999 Kč

Tato nemovitost již od 13 571 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nad soutokem řeky Vltavy a Sázavy prodáme velmi pěkný rekreační dům se slunnou terasou, který je společně s krytým garážovým stáním a obytným zahradním domkem situován v zeleni s kultivovanou zahradou na slunném, stavebním, rovinatém pozemku, o rozloze 800 m2 který je oplocen a nalézá se v krásné přírodní scenérii na kraji lesa, na Praze Západ v obci Hradišťko. Tato obec má veškerou občanskou vybavenost a je dostupná MHD. Vzdálenost od centra Prahy je pouhých 29 Km. Na pozemku je veřejný vodovod, který je rozveden až do rekreačního domu, kde je koupelna s tekoucí pitnou teplou a studenou vodou a samostatný splachovací záchod. Kuchyň je také zásobována teplou i studenou pitnou vodou. Na pozemku je funkční studna na ruční pohon a má také funkční čerpadlo. Na pozemek a do rekreačního domu, zahradního domku a garážového stání je zaveden elektrický proud 220/380 V. Rekreační dům i zahradní domek je plně vybaven a obě nemovitosti jsou plně použitelné k bydlení. Rekreační dům je částečně podsklepen a má malý půdní prostor, který lze využít na ukládání nářadí a materiálu. Vytápění rekreačního domu je zajištěno kamny na tuhá paliva a kamny na elektrický proud. Zahradní domek je vytápěn kamny na elektrický proud.

Buy a nice vacation home, which together with indoor parking space and residential garden house situated in the countryside with cultivated garden on a sunny, building, flat land, which is fenced and is located in the beautiful scenery at the edge of the forest in Prague West in the village Hradišťko. This village has all amenities and is accessible by public transport. Distance from the city center is only 29 Km. The land is public water, which is distributed to the holiday home where the bathroom with running hot and cold drinking water and separate wc with water flushing. The kitchen is also supplied with hot and cold drinking water. There on this plot is functioning the well by the manual drive and also has a functional pump. On the plot and in the holiday home, garden house and the garage space is introduced electricity 220/380 V. House and garden house is fully equipped and both properties are fully applicable to housing. Holiday house has a partial basement and has a small loft area that can be used to store tools and materials. Heating holiday home is provided solid fuel stove and by electric current. The garden house is heated by electric current only.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu404800
Dispozice3+1
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha45
VybavenoVybaveno
Typ budovyDřevostavba

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.