Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 40 m² bez realitkyPernerova, Praha - Karlín

Pernerova, Praha - KarlínMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Sklep 3 m²
Měsíční nájemné14 700 Kč

+ Poplatky za služby5 036 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Nabízíme k dlouhodobému pronájmu reprezentativní a vybavený byt 1+1 40m2 ve 3. patře secesní budovy Karlína. Byt se pronajímá včetně sklepa a komory umístěné naproti vchodovým dveřím. Byt je po zdařilé rekonstrukci včetně nových špaletových oken. V bytě se nachází předsíňová stěna, menší koupelna s vanou bojlerem, pračkou a umyvadlovou skříňkou. Kuchyň je plně vybavena – kuchyňská linka včetně plynové varné desky, vestavné trouby a myčky, kombinované chladničky Liebherr, nádobí a jídelního stolu s kvalitními židlemi. V obývacím pokoji je vestavné patro 7m2, uložný prostor s policemi cca 140x200 cm, zrcadlová skříň, stůl se židlí, televizní stěna s 55 palcu televizií Philips, designový koberec, rozkládací sedací souprava s úložným prostorem a lampa ve skandinávském stylu. V bytě byl též vybudován videotelefon pro snadné rozpoznání osob, které vpouštíte do domu. Topení plynové. Poplatky družstvu (voda, svoz odpadu atd..)na jednu osobu - 5036kč. Aktuální zálohy na plyn nastavené na podzim 2022 (1080 kč elektřina 2790 kč plyn, řeší se převodem na nájemce) - nezapocitane do ceny nájmu. Dům je po celkové rekonstrukci včetně vybudovaného výtahu. Byt je umístěn zhruba 3 minuty od stanice metra i tramvaje Křižíkova blízko k průchozímu tunelu mezi Karlínem a Žižkovem. V okolí se nachází supermarket Albert, Lidl, řada obchůdků s ovocem, pekařství, kaváren, restaurací a parků. Sportovní vyžití je v blízkém dosahu posilovna i plavecký bazén.

Každá další osoba obývající byt + 550 kč (nutnost nahlášení a zvýšení poplatku družstvu)

Vzhledem k vybavení bytu si nepřejeme, aby v bytě byla chovaná domácí zvířata. Též si přejeme, aby se v bytě nekouřilo. Preferujeme nájemníky s trvalým pobytem v ČR. Děkuji za pochopení.

Napište prosím do pár informací o Vís (kolik osob, na jak dlouho, něco o Vás, atd. - vše se tím urychlí)

Kauce 25000 kč (možnost rozdělení splátky)

K dispozici od 16.1. 2023

Kontaktujte mě prosím skrze zprávy na c nebo na planskad@seznam.cz a nebo na tel. 728419510.

We offer a representative and fully equipped apartment 1 + 1 40m2 on the 3rd floor of an old Karlín building. The apartment is rented out, including cellar and chambers located opposite the front door. The apartment is after successful reconstruction, including new windows. The apartment has an entrance hall, a smaller bathroom with a bathtub, a washing machine and a sink cabinet. The kitchen is fully equipped - a kitchen including a gas hob, built-in ovens and dishwashers, combined Liebherr refrigerators, crockery and a dining table with high quality chairs. The living room has a 7m2 floor space, a storage area with shelves of about 140x200 cm, a mirror cabinet, a table and chairs, a TV wall with a 55-inch Philips TV, designer carpet, a folding sofa with storage space and a Scandinavian-style lamp. A videophone was also built in the apartment to easily identify the people you enter into the house. Gas heating. Fees to the cooperative are for one persone (5036 CZK). Plus service charges 3870 CZK (1080 CZK electricity 2790 CZK gas) not included in the rent price. The house is after complete reconstruction, including an elevator. The apartment is located about 3 minutes from the metro station Křižíkova or tram and near the Karlín – Žižkov passage. Nearby are the Albert supermarket, Lidl, a variety of fruit shops, bakeries, cafes, restaurants and parks. For sporting activities in the vicinity of the gym and swimming pool.

Any other person living in apartment + CZK 550 (the need to report and increase the fee to the cooperative)

Due to the new equipment of the apartment we do not want pets to be kept in the apartment. We also wish that they do not smoke in the apartment. Thank you for understanding.

Deposit 25000 CZK (possibility of installment payment)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu404809
Dispozice1+1
Dostupné od16. 1. 2023
Podlaží3
Typ budovyCihla
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha40
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíDružstevní
VytápěníOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 3 m²
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 259 m (3 min)
PoštaPraha 86
🚶 607 m (7 min)
ObchodAlbert
🚶 261 m (3 min)
BankaČSOB
🚶 222 m (3 min)
RestauracePeter’s Burger
🚶 37 m (0 min)
LékárnaBenu
🚶 305 m (4 min)
Škola1. KŠPA
🚶 261 m (3 min)
Mateřská školaCírkevní mateřská škola Laura
🚶 665 m (8 min)
SportovištěHolmes Place
🚶 283 m (3 min)
Hřiště
🚶 215 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.